A som i Ada, B som i Beda, C som i titta!

Mer detalier då, först kom jag o jonas dit, Sofie var redan där. Jag hitta min plats i soffan med den mkt speciella kissen JumJum. Sen välde röse på... Marielle och Andreas lagade mat, kyckling och ris. Sofie var så söt, och kom in med en tarillk till mig med det jag tycker om skärt i småbitar och allt! Tack urgölliga Sofie. Sen spela dom mig(?) typ frågespel iaf, jag avstod av självklaraskäl. Sen gick småbarnen(haha) ut och vi stanna inne, sen blev det film. Bröderna grimm jag och Jonas rymdes inte i rummet med dom andra, men såg tv från andra nummret. Led vi av det? Nej. Jag somnade blev väckt och Jonas och jag for hem. Jätte rolig kväll som gärna får komma i repris. vet inte huur mycket Sofie fota men om jag får dom så kommer dom upp!

saltkråkan


Längtar så tills jag får komma ner till er! inte många dagar kvar nu faktiskt.

Igår var det en jätta mycsig dag, först mys med Älsk, sen for vi till Marielle,
Calle-Sanna, Sofie, Andreas, Stina och Vilma, vi åt å dom spela spel, riktigt mys!

Nu har jag suttit och kolla på saltkråkan, med oboy o fixa pappapärmen!

Tappat blogget..men kommer tbx!//Line

snö snö snö

Snälla ta bort de någon! Jag orkar inte med det haha. Folk ska hela tiden snömöla mej & de flyger snö över hela skolan orka sånt, nej :] Igår så fastna klant bussen i nån snödriva, så i 40 min fick vi vänta på att få komma iväg. Trevlig start på dagen.
efter skolan så drog jag hem till Beccis, vi kollade på New moon. Får erkänna att jag aldrig har vart ett fan av de, men Becca skulle "tvinga" mej att kolla. Vi kollade på Twilight i onsdags, & även ifall jag inte är helt såld, så är de faktiskt bra :P tänk att även jag kunde säga så om dom..

Men imorgon så är de en stor dag, för världens finaste& busigaste 3-åring blir 4!
Grattis sweety, du kommer alltid att vara min lilla sötunge :)



Rickard & jaghar blåst ballonger medan mamma ordnade med godiset till de bästa av kalaset <-- fiskedammen :D
stora höjdpunkten!
//Nicole <3

småttogott

Nu har jag precis skrivit ut dansläxan, och en timme kvar tills jag tar bussen in till stan/skolan.

Min gårdag i all enkelhet.
 
   Marre i korridoren                på max                Amanda H på max.   
   hon har lockigt hår.    jag rör mig som vanligt.                                                               



 Vi åkte orrtuppen :D       Calle & Oskar...
  här kommer Oskar!           och Ellie

Fast jag måste berätta en sak! Vi gick å ott på Dagge för Ellie måste äta. Hon beställer sin macka och när hon ska ta den glider hela brickan iväg, tallriken krossas, alla blickar mot Ellie och det som en gång var en macka. curry sås överallt, hon lukta under hela danslektionen efteråt! Stackars söta Ellie...

//Line

vårtecken!

är det inte underbart med vårtecken, typ hoppa att det finns en bättre o varmare tid.. fast är ligt så tycker jag att det är ganska mysigt så här. Bussar som krånglar, halkar av blåsten, skotta snö, gå in i saker för att man inte ser vart man går. Är det inte härligt :D det visar ju iaf hur bra det kan vara.
Jag måste bara jag kan inte hålla mig, jag blev så otroligt glad, jag fick MVG i eos :D :D Det firas med pizza och chips, haha! o jag tänker inte ens ha dåligt samvete för fy helvette vilken motion jag fått i dag, så det så! ha ha!
Bilder från härliga Norrland

Au kollar vädret i tidningen


// Pauline

lov snart eller?

de skulle verkligen vara behövligt just nu! dagen har vart seg!!
bilder kommer, skulle ladda in massa men datorn börjar lagga ihop nu, & NU börjar familjen annorlunda ;b
/n

EGO!

Varför röker man, för att det är "coolt" i alla fall måste det ju ha börjat så, det kan ju inte ha börjat med att det är gott, och beroende framkallande. Visst fest röka, å nog är det ju festligt att sakta men säkert ta livet av sig och andra. Finns det något festligeare, han att självmordsbomba? att sätta ut en bomb som dödar så många mer än sig själv. Jag är passivrökare, och det är inte bara som alla är. Sofia röker, ibörjan när hon ville att jag sku följa henne ut så var det hemskt. Men det förändrades, nu springer jag med, ber om det, stannar extra när någon röker. Det skäms jag över, för jag får ju in nästan lika mkt gifter som en rökare. Det är så sjukt egoistiskt. Min pappa rökte, det var inte det som tog livet av honom det var inte de som orsakade cancern, men det påverka, det påverkade enormt. Jag minns mig själv som 4 åring att jag tjatade på pappa. Mormor och Morfar hade just slutat och jag började fatta allvaret i det. Jag tjata o tjata, han tyckte det var jobbigt. Jobbigt att hans dotter ville ha kvar han i livet så länge som möjligt. Han var tvungen att sluta det gick inte med knappen i halsen, jag vill inte säga att jag vann, att jag fick som jag ville. På ett sätt var det väll hans straff för att ha rökt. Men inte är jag nöjd för att han inte röker längre. För han finns inte mera, han tog inte självmord, fast på ett sett så var det väll så det var. Pappa skulle inte vilja att jag skrev så här, för han vet att det är sanningen. Det är så jävla egoistiskt att röka, för vem är det som oroar sig för att förlora personen, den runt omkring, de som tjatar, kanske de som röker med.förlåt, bara mina åskiter och tankar

//pauline

men en enkel tulleeeeeeeeepan

i fredags såg vi american history x på skolan

jag och Marielle hitta oss
en plats längst ner mot vägen (ryggen fri) den var inte lite obehaglig...
satt med benen i hennes famn och vi höll varann i hand nästan hela tiden
Men så klart mot slutet, gick hon på toa, happy ending tänkte väll hon och
lämnade mig där, självklart blir killen som jag lärde mig älska brutalt
skjuten i huvet. Tack Mariell kände mig väldigt övergiven trots ett helt
klassrum fyllt av folk...
Idag fyller morfar år eller imorrn, men vi firar han idag, han blev så glad!
paket med bild på mig o moffa som jag fixat upp, tulepaner, och kort.
Älskade morfar öppnar, och blev oså glad!

Jag baka efterrätt också, kladdkakemuffins!

//Line


bad romance

http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I&feature=channel

älska låten! :D

min lördag ser ut ungefär såhär; ut på stan nu, sen ska jag hem& plugga lite, sen ikv så får vi se om de blir film lr nåt sånt.
Vakna halv 11 ändå känner jag mej jättetrött xD
+ att vi har 511 prov planerade men eftersom att inte ska bli några IG:n här så äre bäst för mej att jag pluggar (:



/Nicole (:

Piggelin

för sisådär ja vad kan det vart 12 13 årsedan, ställer sig Nicole och kollar upp på en bild på mig, pekar, ser stolt ut, säger: PIGGELIN. Tittar på dom andra, ser ännu stoltare ut. Piggelin=Pauline enligt en liten Nicole.
men idag lever jag inte alls upp till det, sjuk!

cya//Pauline

för det är så jag säger

Idag känns det inget bra, inte bra alls faktiskt, vakna upp till vad jag sku tycka i vanliga fall var en underbar cirkus, men bara jobbigt idag. Förskyld som f*n, ska ändå till skolan, sku stanna hemma om jag inte skulle te sjukg. Inget i skolan går bra nu. Sjukdomen jävlas. Mer jag inte kan säga här. Och framför allt är saknaden enorm, ni ser det inte på mig, men det finns där, alltid. Själva döden var jobbig,  begraningen osv. men nu kommer saknaden, det är värst, han finns inte där för mig, på något sett har det känts som att han skulle komma tillbaka.
 
Älskad och saknad! <3 //Pauline

Ellie in my heart


Jätte kass dag idag, inget funkade, huvudvärk och ont i halsen, mår
riktigt illa, blä för idag tills jag träffa Ellie som hade med sig Calle, då
blev det bra, hon är så söt och rolig! o lockarde fram mitt glada spralliga jag,
såg typ inte Jonas mkt alls idag, också en anledning till dålig dag. Jag och
Ellinor ville åka i orrtuppen men den var typ inte klar, ingen trapp= lika med
inget åk. Men vi roade oss med att ta lite roliga blider,

*

blev en kortdag för mej i skolan idag, blev att åka dit & sen hem igen :S
fick migrän så blev bara hem & sova!
så får se om jag drar mej iväg till skolan imorgon.

ha de bra <3
/n

3 månader

Sitter här med min gröna STORA tröja, eftersom vi har grönt idag. Sovmorgon till 9.45 sitter väldigt bra kan jag ju tala om. Känner mig otroligt trött, men ändå piggare än vanligt. Konstig kompination? Tycker jag med!
Tiden till sjukgymnasten 13.30 på fredag. Känns nog bra, får se vad som händer. Men han är bra, han har aldrig sagt åt mig att sluta dansa som dom andra 45 läkarna som kollat mitt knä.
Jocke sku komma till skolan, blev tjorv..haha slutar med att han ringer från pressbutiken Aurora (what?!).

3 månader sen jag kom hem från Askersund idag, 3 månader med älsk! känns som att det jag vet inte var hur länge som helts sen, 3 månader bara? alla gnäller på att tiden går fort xD.
Hade bra! //pauline

blir tokig

på en orange sak som heter Nils Lucas Hurtig
asså...jag kunde inte plugga för...

funkar det som ursäkt?

han är sjukt söt, o underbar, vän, lysnar o tröstar alltid, men ibland asså (oftast typ) :@ :@ :@

en till sån där.. va heter det

det där som är så svårt att komma på....

hemma från skolan nu, kunde vara med på det mesta på danse utan att det gjorde så farligt ont, nöjd flicka! Torsdag eller Fredag ska jag till min sjukgymnast, får se va he blir kommer me tid för alla som vill hålla tummarna (fniss).

idag körde bussen rätt väg :] för någon dag sen for den helt fel..oj förlåt sa han o vände om, tokigt tokigt jag gick av på centrum enligt skyllten.. men he gjode jag inte.. idag hände nästan en annan sak, jag satt baklänges å då varje gång bussen stannar flyger jag typ in i den mitt emot xD å han som stod ovan för mig stog å ofrivilligt peta mig i huvet med jackan (tror det var o frivillt)
Nu ska jag gå å dricka upp multivitaminen eller typ städa kylen...får se vad det blir med det..

rubrik heter de..

//Pauline

5 veckor o 5 dagar tills jag far!

imorrn ska vi ha nå gult på oss!

jag lever ..

har ju då inte skrivit så mkt här i veckan , kan bero på att de inte har funnit så mkt tid för de ;) har gjort de gamla vanliga, vart i skolan, pluggat & tränat osv.

igår var de match. idag var vi i degerfors. imorn ska jag ha kul!

nu måste jag duscha innan  börjar!
tack& hej skumbanan ;b

karamell kungen

bara det godaste gott?
jag har verkligen fallit bloggoffer

For te Sofie, sparka som vanligt, sen hem te henne o skratta, o skratta,
åt godis, o skratta lite till. Sen gick vi ut å tog kort, (lägger nog ut när Sofie
orkar skicka te mig.)

Nu sitter jag med mina hjärtchips o väntar på Jonas!

Satt o kolla i min gamla skriv bok, skojsigt, idag för ett år sedan var vi på
middag hos Sofie o dom, o åkte skriskor innan tihi! Jag var tydligen förälskad
i Robin Hood (jonas armstrong) xD

Sovsött!//Line

Womba!

inte bloggat på idag, var inte hemma nå alls, skola
prova Marielles skor gick faktiskt ganska bra, glappa lite och fick koben
men men! Sen mötte jag Sofie o vi for hem till henne, sen vi 8 kom
 sunderbyborna o vi åt taco och dansade runt granen oså, det avr jätte roligt!
 
Disa sälar efter dansen

Eskimåpuss!

Snyggaste bilden!

Kommer nog mer om jag får från Sofies kamera.


vissa får allt att vara jobbigt

Men om man letar possitivt ist för negativt så blir det bra, det finns faktiskt positivt i allt!

Idag på dansen for min knäskål åt höger den brukar fara åt vänster, det gjorde väldigt ont, så jag får skippa Irinas dans. Har skrivit till min sjukgymnast, mamma börja prata om att jag kanske inte kan dansa. Min kropp jobbar verkligen emot mig, inget har kommit av sig själv. Jag har verkligen fått jobbat för det, o jag har klarat det hitills så jag har bara blivit starkare o så är det nu med! Det här ska gå!

Allt för idag..kan inte tänka klart!//Pauline

vååååår! vah? inte?

Idag är det Onsdag o dety betyder idrott, vi började med jogging fram, sen baklänges, jag lämna min kofta o hamna efter o skulle springa bakot snabbare tänkte jag, gick det bra? Jodå, men på govet hamna jag. Jag skratta så jag vet inte vad, för det känndes som att jag flög o fick typ 7 ben eller något. Jajja nog om min braighet (som mamma säger, du är inte klumpig, du har bara för bråttom.)

Robin var klumpig o ramla av stolen. Fast så var det inte riktigt.....



nog är jag lite kool i Rånää tröja?

Mattebetygsnacket gick bra, ligger på VG.

Imorrn blire ännu en härlig dag, 2 lektioner o det ena är dans :D
Nu är julenborttagen hos Pauline, mitt rum är nu fina glada färger o jätte vårigt, så nu fattas bara våren utanför fönstret också så blir allt perfah!

Cya//Linepine

Just det igår så hitta jag jätte söta leggins me fjärilar <3 Så våren o sommarn är så välkommen!

lockigt hår ~


jag vet att de var jul nyss& att de dröjer ett tag innan de är de igen, men grymt mys är de! & jag måste erkänna att de kan vara grymt kul med snön, även om jag blev snömölad idag igen.. men de är sånt man får ta ;D

alla läxor som jaghar just nu är klara, tack& lov för de. & de börjar bli mycket nu igen.. prao som ska fixas, nån sak på bilden som kommer ta enormt mycket tid, & så är de proven.. jippie vad kul ! , verkligen ;P


hih var ett tag sen, men snart blir de nya kort :)
nu ska jag ner& föna håret sen locka de. jag som alltid klagar på mina lockar, men nu bröjar jag tycka att de är lite fränt, jag kan ju gå helt vanlig utan att göra mej i ordning, eller att göra de jätteplatt (som är vanligast), men vf vara som alla andra?

bäst att stå på sig vara sig själv & stå för vad man gör :)
/Nicole <3

jag tycker inte om plogbilar

Idag tycks inget alls gå som planerat, vissa dagar är visst bara så. Men det har ändå vart en helt okej dag, börja 8.15 ville inte alls gå upp. Och slutade 11.15. SOVMORGON imorrn eller "sovmorgon" till 9.45.
Imorrn har jag bara 3 lektioner, chill schema nu asså! engelska(får säkert glosor) sen matte betygssnack, jag hatar betygssnack! O sen idrott.
Jag är typ jätte rädd för eos betygen, eftersom att en lärare skällde ut mig för att jag inte hade nog kläder, och visade för mkt i mitt solo. Sånt där sysslar vi inte med här! Jag hade dansshorts! Mina längre tillomed, herregud, en svart knälång klänning till, klart klänningen far upp när man hoppar å snurrar, men så är det ju! Förlåt men störd lärare tror de flesta håller me mig. Om mitt betygs sänks för att jag har danskläder när jag dansar så tänker jag fan inte stå ut, om dom säger att det inte är något med mer det. Då har hon rätt sånt sysslar dom inte med där, då kanske det inte är min grej! Jag dansar, o för att kunna dansa (teome lyrisk) så måste man ha danskläder. Men jag tror inte det blir så mycket mer med det. Nästa gång kommer jag i en storvinter overoll!

oj...//Pauline


(k'

ätnligen hemma hos min mamma, som är bäst

så tyckte mamma att jag skulle skriva jaoo.. :] haha lilla mamse <3
& så är de så att jag är vääääääldigt trött, undra vad jag har gjort med mej. Läste en jätterolig historia:
gjorde de ont när du tappa ölen på foten? - nej, de var en lättöl x)
snacka om att jag inte skratta lite ;)
men trött humor är feeeett skön !

så om jag kortfattar detta inlägg blir de såhär:
hej. trött. hejdå.

de hade blivit bra så ;D

en ny dag imorgon, med nya tag
/n

guldshorts

igår så upptäkte jag hur bra gladiatorerna var..jag saknar det..jätte mycket faktiskt...det var bra! Plexus, Elekta, Amber, Zeke o allt vad dom nu hette
 
Jag tycker det ska börja igen, precis som det var, annars ska dom alltid förstöra dom..o lagga till massa nytt som dom tycker blir bättre.

Första skoldagen gick grymt bra! Matte, lika kul som vanligt *host*, sen samhälls, sen hade vi dadadadans! Det är sjukt skojjsit, men mitt knä håller mig tillbaka jätte mycket. Det är hemskt att veta att jag skulle klara det o vara bra om jag inte hade denna dumma skada!

ehm...oupsie!


nu kommer snart Jonas, för han e bra!

//Pauline

de är inte lätt när de är svårt ;b

nej jag är inte deprimerad som de låter , jag är tröööööööööööööött! , men var ju iaf tvungen att kolla på I en annan del av Köping. Så fett härliga man kan ju inte låta bli att kolla!



Men den där halvtimmen går väldigt fort, så när de var slut var det för mycket för mej, så jag gick & platta håret, & så hamna jag då här..
Imorgon så satsar vi på spikrakt hår :P så för mej är de bara att gå upp 6.15 imorgon, göra mej i ordning , äta & packa.. sen skjutsar pappa mej till tandis , sen drar vi neråt asund till skolan ;b jippie så kul inte . men ändå så är de förjäkla kul att träffa klassen & de underbara . För de är ju typ dom jag träffar mest så :P

men nu ska nicole troll lägga sej !
godnatt !

en såndär...rubrik

let's dance, Tony lätt den bästa domaren! Han säger vad han tycker! Love it! Så var det ju lite kul me Mathias från EMD, Tony blev ju typ kär i rumpan? Poäng? 6, ingan baktanke där Tony?
Å Willy får väl varenda tjej pirr i magen av!

pepparkakshuset är allt förlockande med des tak av karra, varje år lika dant, längtar sen dagen jag gjort det, äter typ halva taket, fyfan! det är ju inte ens gott...när ska jag lära mig.. Men i år är mamma hård, inga bitmärken i taket Pauline, nej dörren ska vara kvar! Ät int upp grisen.. nu kom hon med en påse chips för att ta bort suget från pepparkakshuset hon tror jure funkar...

//Pauline

himlen är ett helvete i pussel

Yes Nicole let's dance ikväll! tagga! xD

idag var det Sofia (tokfia) dag som sagt, vi såg Nina Frisk, sen föreslog en dum jävel (inte jag) att vi skulle bygga pussel. HIMLEN ÄR ETT HELVETE inte för att det ens fanns en himmel på bilden, men ett hevete var det. I början var vi på topp o spända över den fina hunden i solstolen. Slutade i tårar efter att inte ens halva var gjort, snabbt ner i lådan gick det iaf.
lite saker som hördes från mitt hus idag:
jaaaa :D
den passa!
vad ska jag göra nu vad ska vi göra nu vad gör jag nu? det är ett riktigt äventyr hoppa på min säng sen tar jag me herr nilsson o lilla gubben på en sväng, o jag kan dansa shottis piggar alltid upp, skura hela golvet, äta pannkakor ger hopp, vi kan alla stå på händerna ja göra vad vi vill villavillakulla väntar påååååååå.
faaan :'(
neej :'(
den passar inte, släng bort den!
du ska va där, du ska! om du inte passar så....

sista lovdagen, känns o så bra! typ..inte...alls...fast det funkar...

p: men vi ses!
s: jo, när börjar du på mån?
p: 8.15
s: haha men ååhh jag börjar kvart över åtta!
p: samma tid, fia, samma tid!


trevlig helg! //Linepineine


Fredagsmys ;b

Sitter nu i datasalen& har sista lektionen. De är iaf inte fullt lika kallt idag, men jag snodde Antons jacka idag igen.. Sitter& kollar runt här på bdb& massa, och så börjar Becca att prata om godis : s
så nu är vi jäääääättesugna :$
tur att jag ska hem snart.. ikv ska jag till pappa , visst börja Let's dance idag? ;d hoppas de är några roliga med så att man kan titta ;b

 : s

blir nog en hel del stan tajm i helgen hoppas jag :D

/Nicole.


när det är kallt så får man kramas!

Nu har jag precis lagt på telefonen o sagt hej då till älsk, hans gratis är slut :(

Igår var jag i Rånää hela dagen. När jag kom dit var jag smart!

P: Jonas? Hur många Råne finns det?

J: vadå det finns väll bara ett?

P: nej på vägen hit stod det, Råneå 8, Råneå 4, Råneå 1.

J: och du tror inte att det kan vart hur många km kvar det var?

Tehehehe    he                hehe

Skulle sen hem med 19.50 bussen, som aldrig kom, där stod vi å hoppa o frös. Men efter typ 40 min kom den iaf. Fick åka gratis så det var ju iaf något. Vilken buss resa det var, bakdörren gick inte å öppna så alla fick gå igenom hela bussen, inner dörren gick int å stänga å åkte fram o tbx, å gnisla o gnisla, sen var det en kille som var lång o glömde ducka….PANG

Jag tog mig iaf hem som en isbit, har haft 3 täcken o råneklasströjan hela natta, he va int kallt nå mer då!

Nu sitter jag å väntar på Tokfia, film, rita, o gossip gossip xD

Hadebra skumbanan (det rimma ju inte alls…..)//Paulililine


kaaaaaaaaaaallt

första dagen i skolan & lite lite kallt de är eller? det var minusgrader i vårat klassrum , så hade bara "halva lektioner", & jag hade på mej min tjocktröja, min jacka + antons jacka :S <3 och sen både marcus och mina vantar :S och de blir ju inte direkt varmare när man tänker på att snön bara vräker ner ute. Nej nu är de dags för sol snart tycker jag!
Fick iaf tillbaka biologiprovet idag, och de gick bra ändå :)
och jag går bara runt & nynnar på Erik Grönwall - låtarna från idol hela tiden ! lyssnar på skivan hela tiden hemma, och sen i mobieln när jag är borta..
 grym snubbe !
 <3333333333333333

nu ska jag höja volymen ;)
//Nicole.


Gothia inlägget ;D

Då har jag precis kommit hem från Göteborg. Bortsett från värsta sunkstället som vi bodde på, och från kylan, så har vi haft det jääääääääääättebra! matcherna:
första: vinst
andra: lika?
tredje: förlust <---- trots att vi förlora så gick vi vidare till a-slutfinal! De är ju fantastisk vilken tur vi hade ? :D
så då fick vi spela den finalmatchen i Lisebergshallen :D
dom gjorde första målet, sen efter en lång stund så gjorde vi ett mål, sen så tog vi time out. Då glömde seketeriatet att sätta på klockan i 10 sek, och när de var 4 sek kvar gjode dom mål :( om seket hade suttit på klockan hade målet inte blivit!, och då hade de blivit straffar och mkt mera rättvist, men livet är inte rättvist! inte alls. Men spel är så..

vi har tagit spårvagn efter spårvagn & åkt buss! =) gothia cup ETT MINNE FÖR LIVET ! <3
imorgon skola - mindre kul, men ska ändå bli kul att träffa alla ;b
ttaaaack alla innebandytjejjjor för 5 underbara dagar! ni gör mina dagar bättre
ha de bra , /Nicole.

jodå

det blev å fara te "baken" o sparka med Sofie, o sen bert så klart vi kör på som vanligt!

kanske krävs förklaring?-----^
Vi gjorde ja sämlor, me nogat :]

Imorrn börjar söderborna skola, jag far till Råne, mys å (laga mat till Anna! x))

Vissa drömmer sig genom livet, vissa gör livet till en dröm. bara o välja, jag har gjort mitt val!

POTATIS!//Pauline

sköna dar kärring

haha jag blev kallad kärring igår! Jag gick o mötte Sofie, så på gatan brevi när vi gick förbi när några småkillar spela bandy, deras boll for iväg o jag sparka tbx den till dom Tack kärring!! haha vad mer kunde vi göra vi brast ut i skratt.
Sen kom vi till mig, o vi gjorde lite saker, swin kul! jag e, jag e, jag e, kurt e!

Idag sov jag ganska länge o drömde om; stugan, pirates of..., o gammel klassen, härlig blandning! mycket tokigt.
Hamna framför tv till världens sommar minnen

 Lovley!
nu vill jag ha sommar ännu mer, tänk att gå omkring i shorts<3 cykla (gjorde det i sommras för första gången på 3 år!), o att ständigt vara blöt i håret!

Dagen kommer nog fortsättas med att "göra ingenting"!

//Pauline

The goodbye

Prästen prata orgeln tjöt, jag tjöt. Dags att säga hej då, vi gick fram. Hör Mirandas; hej då morfar. Och hon la sin ros.
Hör mamma; tack Anders. Och hon la sin ros. Nu var det mitt tur, det gick inte allt blev svart, enda tanken; det här kommer inte att gå. Jag tänker inte säga hej då, det kommer mera. Saknad. När jag sedan återvända i Lule kändes allt okej, jag kommer klara det här. Men det är hemskt det är svårt. Jag försöker hålla tårarna borta, men ibland går det över. Låt mina tårar göra det, låt mig känna att det är okej. Jag saknar min pappa. Han kommer inte mer, jag längtar så efter hans trygga armar och hans doft, det kommer inte mer. Man kan inte tänka sig hur det känns att förlora någon, att sakna någon. Förra året, (2009 för er som just vaknat efter ide.) Förlorade jag en kompis och min pappa. 2 för många. Pappa hade vart sjuk länge och jag viste att det skulle komma. Jag är bara så rädd att det ska hända igen, det kommer det nog göra i år. Men morfar är stark. Fast ibland känns det som att han börjar ge upp och att alla ger upp på han. Jag tänker inte ge upp på han, men vill han gå så ska det vara okej. Jag ska klara det med!

älskade saknade pappa
saknaden kommer alltid finnas. Så länge minnena är kvar.

//pauline

måste!

Jag är 15 år
Jag är 15 år
Jag heter Ellinor
och som ni förstår uti min ungdoms vår
Ändå kan det hända att jag känt
hur den första kärleken mig bränt

På en bio han
bjuder mig ibland
och när det blir mörkt tar vi varann i hand
Åh, vad det känns konstigt i mig då
Ofta har jag frågat mig som så

Är det så här när man är kär när man är liten,
hur blir det då när man blir kär när man blir stor
Jag har ju hört att varje flört är nött och sliten
och att med tiden bleks den rödaste amor

Men jag tror ej därpå för han älskar mig så
Jag känner mig så svag och undrar hur det ska gå
Är det så här när man är kär när man är liten,
hur ska det bli när man blir kär när man blir stor

Ingen människa kan
tro att jag ibland
gripes av förkval
då får jag se att han
kastar sina ögon på en an´
I måndags gick han ut med Marianne

Våren blev until höst
I mitt unga bröst
rasade förtvivlan och med sprucken röst
sa until honom jag i telefon
”jag är som besatt av en demon”

Är det så här när man är kär när man är liten,
hur blir det då när man blir kär när man blir stor
jag har ju hört att varje flört är nött och sliten
och att med tiden bleks det rödaste amor

Men jag tror ej därpå för han älskar mig så
Jag känner mig så svag och undrar hur det ska gå
Är det så här när man blir kär nar man är liten,
hur ska det bli när man blir kär när man blir stor

Är det så här när man är kär när man är liten
hur blir det då när man blir kär när man blir stor
jag har ju hört att varje flört är nött och sliten
och att med tiden bleks den rödaste amor

Men jag tror ej därpå för han älskar mig så
Jag känner mig så svag och undrar hur det ska gå
Är det så här när man är kär när man är liten,
hur ska det bli när man blir kär när man blir stor

Är det så här när man är kär när man är liten
hur blir det då när man blir kär…

 

http://www.youtube.com/watch?v=CRtfa0HxbTY

 ÄLSKAR!! Asså kolla Åke som hoppar runt xD


hej! kom iiiiiiiiiiiin

nu är jag hemma från Sofie, vi hade vår årliga spark åkning ner för "backen" asså det är coolt med spark, borde börja användas! (igen) asså det är kul, å smidigt, vi funderar på att göra ett race, hör av er om ni vill anmäla er ;).

sen gick vi in å kolla Bert! älskade ängel, du e min maan, du är stor och stark och snygg, hos dig så är jag trygg o du är min! älskade ängel


nu taco!

fan vad ful du är!/klimpen

Hejs<3//pauline

:(


Sofie skulle gästblogga men fick ångest...tyyvärr!

GOTHIA !!

bara några timmar kvar ! :D
/Nicole. ;b

    heja AIBK ! :D <3333


2010

Måste hinna skriva lite nu första dagen på året! Dagen igår var jättebra, och vi hade så kul! :D
spelade spel, kollade tv/vänner & massa mera..

cornelia som skulle skaka pammac:en men de gick ju sådär :D

johanna sjöng sing star

och så spelade vi nåt annat spel , och jag skulle äta en tsk tandkräm.. kanske inte låter så farligt men de var hemskt och kände smaken jättelänge efter men haha!

och efter:

haha ..
nu ska jag gå ner och spela buzz med mamma och rickard!
& imorgon så far innebandylaget till göteborg till GOTHIA!!!!!!! :D

så nu dröjer de ett tag tills jag skriver men förhoppningsvis så kommer jag ha mkt att skriva. Bättre start på året kunde de ju inte bli!

//Nicole :D


2007, 08, 09, hm 2010 nu då?

japp då har vi klarat ännu ett år, jag tycker alla har snackat om hur fort det har gått..och hur snabbt den här terminen gått..jag förstår det faktiskt inte, jag tycker att tiden gått som den alltid gjort, och det gör den ju! Det är väll bara vad man fyller sina dagar med.

nyårslöften brukar int ta..men nu tog jag ett för både mig o Jonas; att vi ska sluta svära!


förfest med morfar!


Lucas åt upp min xD

förväntningar på året?
hm..jag inga alls, man ska väll int ha det. Det är bara o leva på som vanligt.

vad som händer i år?
hm..vad har jag planerat redan nu..ja det är väll resan till Askersund som jag redan nu längtar till

GOTT NYTT ÅR!//Pauline

RSS 2.0