när det är blåsigt..

..måste man hålla i sej stadigt. Vad skulle jag göra utan mina vänner och min familj?!

i helgen så blev det inte mkt gjort för mej, men i söndags spelade jag mtach, men var inte alls som jag brukade så jag slutade koncentrera mej på den & gick och blev sjuk istället. Riktig förkyld är jag. Som grädde på moset så drog jag ut en tand idag också. Kände ingenting när den var ute, men sen kom allt på en gång och fick ont i huvudet, halsen och frös haha.

är klar med alla läxor, så slipper tänka på det. på onsdag ska vi simma på idrotten, så kommer bli ännu sjukare efter det! kul, men det har jag inte tid med! Jag har fullt upp, så allt är som jag vill.



//nicole .

måste leva ändå

Hejsan, just nu är det en väldigt deppig tid. Eftersom vi fått lite nyheter angående min far, men jag klarar inte av att skriva om det nu.

Jag klarar av att vara glad ändå, tack vare mina underbara vänner, men det vilar där baki. Ibland funkar inget när jag tänker på det. Hjärnan stannar och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det är som om allt andra säger och gör gå skit fort, själv står jag bara å glor. Jag vet inte om jag ska skrika, gråta eller bara fly därifrån. Men jag försöker att bara tänka på annat.

Jag vill ha fullt schema nu, så hör av er ni som vill hitta på något!

Till helgen blir det iaf kultur natt och bodensaren Ida på övernattning ;p

 

//line


håller mig sysselsatt :(



Ida, moa och jag

.

 
det e svårt å jobbigt nu, kmr inte blogga mkt.

//line

typiskt mej..

att tappa bort skåpsnycklen 3 dagar efter att jag fått den! så trött blir jag på mej själv! är så jävla slarvig. men jag hittade den aldrig så jag fick en ny. Men det börjar ju bli som en tradition att jag tappar bort den eftersom att jag gjorde det i 7:an också.

Jag har inte skrivit här på länge för att det har vart fullt upp. I måndags spelade jag mtach, i onsdags så var det första innebandy träningen, började med "uppvärmning" & springa 5 varv runt hela planen (där det brukar vara is på vintern och den är inte liten kan jag säga.) sen fortsatte träningen bla bla & sen slutde vi med att springa halva eljusspåret. Najs! :D

Idag ska jag intge göra nånting, bara slappa och ta det lugnt för det skulle behövas. ska göra alla mina läxor så att jag gjort dem och inte behöver tänka på dom mera.

förresten , pauline nu har jag accepterat maw åldern för att jag ska pierca mej, 16 år. Och det ska jag! haha.

// nicole .

idag!

Nu har jag just kommit hem från skolan och stan med Ida. Det blev en lång vit kofta ;p. träffade även syster Annelie på stan. (några fler också då, men syrran å jag..det ahr ju inte alltid varit så bra.)

Nu har jag iaf fått min "tag" till hissen. Och jag har pratat med min mentor (danslärare) bella om min knäskada. När hon sa: men kmr du å klara utbildningen då? Blev jag riktigt rädd! Men det e klart att jag kmr! Förövrigt så är Bella en jätte kul och gullig människa.

Idag var det tänkt att Ida skulle göra hål i naveln, men jag vet inte riktigt hur det blir med det.

Själv ska jag inte göra hål i naveln, visst är det snyggt å så men men. Jag ska tatuera mig iaf! Timvisare som visar 7 i nacken, för morfar. Och någon text på svanken.. "från vaggan till graven" kanske. Och tvillingarnas tecken på "främre höftbenet"
förövrigt så kan jag ju berätta att Nicoles nyckel "försvann" idag, undra om det kom te rätta. men det gjorde den nog :)


3 gånger är en vana

Nu sitter jag å lyssnar på alvin och gänget we will rock you. Haha så söta!


Nu har jag alltså gått 3 dagar i skola, det känns riktigt bra stor trivs! Väldigt roligt att inte känna någon innan, så alla i klassen e helt nya, redan lärt känna många. Ida känns det som jag känt jätte länge! Skit kul grupp!

Nu måste jag bara få tag i skolsköterskan som inte verkar finnas :s hehe, iaf när jag får tag på henne så ska min knäskada dokumenteras sen får jag hisskort wihoo! Mkt trapp! Handikappad :(

Imorn har vi nån typ friluftsdag det blir nog bra det med.

Känner mig i övrigt väldigt glad :D det ända deppiga e pappas..men det orkar jag inte skriva om.


//line


tisdag..

Seg dag idag. Har var så trött så det har bara vart sjukt jobbigt idag. Annars inte mkt att skriva om dagen..
Imorgon så kmr jag hinna ha 3 lektioner + en 3 h håltimme , innan vi får sluta 14.00 pga marknaden!
Så de blir väl en sväng dit på håltimmen , så då kmr man väl inte vara så sugen att gå dit igen?:P haha, jaja. de visar sej väl då..
Imorn skulle vi till aulan för de var nån civilgrej , haha , sen ska vi i sept tälta med dom:D haha kul.

1 sak som bevisar att jag har kommit över min slarvighet:


1. har inte tappat bort min skåpsnyckel:D
+ att jag för andra gången sen skolan börjat åkte buss hem:D , har inte gjort de till skolan nån gång... vrf klaga när man blir skjutsad?

//nicole .


en gång är ingen gång

Imorse vart jag så där överdrivet glad, när jag fick reda på att dom skrivit fel, och att frisör skulle ha samling med. Alltså att Nea skulle ha samling med mig! Kändes faktiskt väldigt skönt att åka med någon :D

Aja resten av dagen fortsatte lika bra, nu går jag i ES1a! heh, jag hamna med många olika sorter men jag kmr nog trivas, ser framemot det här! (y)

Det ända som jag e väldigt missnöjd med är att vi börjar 8.45 varje dag! Och slutar typ kring 4-5 : (( och vi börjar vanliga lektioner redan imorn..men men så mkt jobb kanske det inte blir iaf.


//line



. . . .

lite små bilder från helgen, orkar int skriva nå :]
           

söndag

Idag vakna jag halv elva, grymt skönt att få sova ut. Idag så ska jag hem till mamsen, så fram till dess, så ska jag bara packa, å fixa lite, bara ta de grymt lugnt. Orkar inte mkt annat, haha. 
Senare idag så ska jag se "Sommaren med Göran"! När man ser den på reklamen, så ser den ut att vara grymt rolig, å de hoppas jag på!



Sen imorgon blir det hemmamatch! Känner mej taggad redan nu, så får hoppas att det går bra!
Första riktiga skodan imorgon också..


//nicole .


igår var det torsdag

Idag var jag å Sofie ute å åkte buss :D så kul att bara åka runt utan något riktigt mål, vi for te björx å "fika" sen for vi å hälsade på morfar på fyren, å vad han blev glad å se mig, hans glada leende håller en glad resten av dagen. Pookie älskar sin morfar! Det krävs inga ord för att vi ska förstå varan. 


R I S A & R O S A

            G L A D A  M Ä N N I S K O R

  B L Å S T !  håret far ivägen så jag ser inte vart jag går, påsarna blåser iväg -.-

// line

solnergång



  


jahaja

idag var det första dagen i skolan. de var inget spec, men det är väl kul att träffa alla igen antar jag.. imorgon så ska vi vandra (?!) å efter det paddla.. vem vet hur det ska gå:O jag vågar inte tänka på det, med tanke på att jag var den första som plumsa i , när vi paddlade i 6:an. haha!

idag så åkte jag å tjejerna hem till cornelia , kollade One Tree Hill, å beställde pizza, tjockisar som vi är:P men det var iaf kul, å de har man alltid mer er!

Idag fyller också Maja år, så grattis till henne!
Nu måste jag packa till vandringen, (å ladda telefonen ifall jag måste ringa amublanser ifall beccis ser en orm haha!)

//nicole .

min rubrik

Hahahahhaha sofie fråga:

Du skrev: är pauline kissnödig?

Jag är här för att svara på seriösa frågor och uppfattar inte frågor som innehåller fula ord som seriösa.



Jag har JÄTTE TRÅKIGT!


Jag sitter nog och väntar på tjejorna, men jag vet int hurre blir med det.

Varför klagar alla på att dom inte hör vad jag säger? :o. alla säger att jag pratar för fort, och på olika dialekter blandat i ett. Men är de så konstigt när jag e upp vuxen så? Jag har stark norrländska, östgötska, och typ gnällbälte (fattar inte varför det heter så, men vissa anser att det e väldigt gnällit) så lägger man ihop allt antar jag att jag pratar norösbälte, haha!


hade ingen ny bild på bara mig :]

//line


jahapp

Nu har jag just kommit hem från Sofie, vi var på Arons å bada. Var typ helt själva! (Y)  när vi kom hem spelade vi sims, har helt glömt bort hur kul det är :D. sen när jag kommer hem och öppnar brevlådan ser jag ett brev te min far. Han har fått lägenhet i lule. När jag kom in såg jag att han ring 3 ggr, för jag lämna mobilen hemma DUKTIGT! Jag ringer, och han berättar att han inte kmr upp...inte än på ett tag iaf för dom kan operera där nere å det e ju i o för sig bra. Jaja, nu ska jag å kolla på papps lägenhet å se om det e nå å ha, sen ut te stugan :D //line


jobbiga besked och rolig natt

Igår var jag hos min sjukgymnast, fick reda på att det bara e 50 % chans att mina knän kmr "överleva" hela gymnasiet, faaan! Han sa att det är lika bra att jag vet det från början, och kan motarbeta det. Jag ska inte bryta ihop över det här, nu ska jag bara kämpa ännu mer, och jobba ännu hårdare för att klara det! Jag vill, jag vill, jag vill, nej jag ska, jag ska, jag SKA klarat, utan dans, utan att kunna röra mig är jag inte jag. Och om jag inte är jag vem ska jag vara då? Alla andra är ju upptagna, jag är Pauline! Och Pauline kan dansa och kommer dans 4ever!


Här kmr lite bilder från film kvällen med sofie!


toppen!



när trött humorn kmr kan mkt vara roligt!!


japp,

det är sant att jag kmr alltid vara blond inne i mej, men bara brunett som andra ser. nu har jag precis kommit hem från träningen, å nu är det dags att lägga sej å kolal på greys..
Imorn ska jag upp 7 för att göra mej van, sen ska jag möta frida å cajsa , sen åker vi till sandra:)!

Ja, bild kmr... nån gång....

//nicole .

170809

hurru du, Nicole, blondheten (som du inte fått av mig!) sitter ändå kvar fast du blir brunett! :D sätt in en bild gummsan!<3

ska te stan, själv!, sen ska jag till Lars världens bästa sjukgymnast, utan han skulle jag typ vara onödigt opererad å inte kunna gå..Så tack Lars! Sen skuttar jag av bussen hos Sofie å äter pannkaka som jag läängtat efter! Sen går vi te mig å myser till massa filmer =]


snart kmr pappa, snart kmr pappa, snart kmr pappa. Pappa (nicoles morfar) har haft cancer på stämbanden, så dom e bort tagna, och han har en knapp som han måste trycka på för att kunna prata. Sen spred den sig till lymfkörtlarna, å det fixades. Nu har den spridit sig till halsmandlarna, i Örebro kunde dom tydligen inte ta bort den :S han kan ju fan inte äta!Jag fattar inte :o vd händer nu?!

pappa och jag i lastbilen


//line


filmkväll/natt

Igår så kom brudarna till mej, så var det bara att sätta igång å kolla på One Tree Hill, andra säsongen. Vi börja runt 10, och slutade typ vid 2, så då var det bara att lägga sej, för då orka vi inte mer. Sen vakna vi 10 igen, och kolla lite till, sen åt vi å så. Mys har det vart!

Idag, så klippte jag mej, vart väl bra, men jag toppade bara. Ska snart dit igen, då blir det att färga håret mörkbrunt:D så då ska jag bli brunett! Jag längtar!

Nu ska jag kolla film(igen, som jag ine gjort det tillräckligt:P)

//nicole .

:D

Idag så har jag städat hela min garderob och mitt rum, kan säga att de behövdes:).
Så just nu så ligger de ingenting under min säng, är stolt över mej själv, + ganksa förvånad (:

När det vart klart så var det dags för mej att åka på träning. Idag var de en sån där asbra träning:) gick jättebra , å ´jag satte första målet på  matchen:)
Sen så skulle vi gå upp till omklädningsrummen å där skulle vi få en överraskning , så då hade dom grillat där till oss, för att det gick så bra för oss i cupen! (5 av 14 lag) . + att vi vann fairplay priset:D

Sen åkte vi å handla , å ska nu förbereda till imorn , då kmr brudarna till mej, å vi ska kolla på One Tree Hill, så hoppas inte på alltför bra väder:)

Nu ska jag förbereda , å städa lite mera (nu när jag ändå är igång:P)

//  nicole .


Kvinnokropp hittad ...

Kvinnokropp hittad

Luleå.
Elisabeth Odhammar försvann den 5 april. I förmiddags hittades kroppen av en kvinna i ett skogsparti vid Lövskär.

Vid 10.30-tiden idag påträffade polisen en död kvinnokropp i skogen kring Lövskär. Den döda kvinnan är med all sannolikhet Elisabeth Odhammar som anmäldes försvunnen den 5 april. Anhöriga har underrättats. Polisens tekniker har varit på platsen och vi misstänker i nuläget inget brott. Kroppen ska enligt rutinerna föras till Umeå för en rättsmedicinsk obduktion. Den förnyade sökningen i området var ett led i ny bearbetning av tidigare inkomna tips.


Nu är hon som försvann alltså hittad, känns väldigt skönt, men det var så nära mig, jag har gått upp på vägen inte så långt ifrån där hon hittades i lövskärsskog. Tänk om det skulle varit vi :O. jag skulle bli helt förstörd om jag hittade en död människa! //line


kuligadagar

igår 12/8 bar det iväg te pite, det var SKIT kul! gjorde lite fynd här å där :). bussresan dit åkte vi med en riktig häxan sur tant!! vi var helt sj på bussen, vi satt högts upp längstfram. Jag tappa min mobil som alltid åker i backen, när jag böjde mig ner för att ta upp den for drickan ner (korken var stängd) då började häxan surtant, å skälla på oss å fråga vad vi höll på med :S. annars var det en helt toppen dag :)

Arcus 11/8 sjävla poolen hade ju stängt. varför stänger dom så tidigt? :O men vi gick ner å bada på campingen, det var minst lika roligt faktiskt, efter badet for jag å sofie till notviken, gick en sväng där, men mest satt vi å vänta på bussen hem. Jag satt å hittade dramatiska historier ahahaha xD å läste i Tsatsiki. vi hade gjort mackor som vi tänkte äta efter pool badet, men dom åt vi på busshållplatsen. 


idag 13/8 blir det stan dag med clara!

pite ;]

 

saknaden

Den 20/4 lämnade en kär vän jorden, jag fick inte veta förs 2 månader senare. Eftersom att ingen i hans familj visste vem jag var. Det visade sig senare att just den 20/4 hade vi träffats på stan, jag hade bara sagt hej å fått en kram sen var jag tvungen att stressa vidare, jag visste ju inte att det var sista dagen vi sågs, aldrig skulle bli mer. Det går inte en dag utan att jag blir påmind om din saknad. Jag burkar ändå kunna hålla mig från tårar, men när jag hittade draken, våran drake, ja herregud. Eller när jag hör låten I'll Be Missing You  med P. Daddy. Då går det bara inte att hålla tårarna borta. Jag vet att du har det bättre nu, du dolde något å nu vet jag vad det var. Hoppas himlen finns å du sitter å kollar ner på mig från ett moln, hoppas du är stolt, å inte ångrar den sista stunden som jag gör, kanske var det bästa sättet, jag visste ju inte, du är saknad Erik å kommer alltid finnas i mitt minne.  my guardian angel  //Line


slappardag

Slappardag idag, skööönt!
Den här helgen har jag inte gjort alls mkt , bara tagit de lugnt å så:) å de är ju bra, för snart blir de tidiga mornar:(
Det är 9 dagar lr nåt kvar tills skolan börjar.. å de ska bli roligt att träffa alla igen , men jag skulle klara mej fint utan läxor å massa prov:)

Idag så händer väl inte så mkt hlr , mer än att mamms ska hämta mej sen , å då åker vi hem , å senare ikvl är de dags för träning. Första träningen sen cupen, å de ska bli skönt.

Nu ska jag slänga mej framför teven å se ifall de är nåt bra:D
//nicole .


wihoo

idag blir det stan dag med tokfia!<3  vi har inte träffats på hela sommaren och har VÄLDIGT mkt å prata om :D jag riktigt längtar =)

det känns både skönt å jobbigt, men jag har planerat för resten av sommar lovet :S tisdag blir det arcus med sofie ;D å onsdag bär det i väg te PITE! :). jag ser verkligen fram emot det =).

när jag var hos morfar på förmiddagen kollade jag på nån sån där säljar kanal, ursh vad less jag blir ;S varför inte bara fara tr å springa eller bara tränà? varför sitta å kolla på tv med en grej runt magen som gör att man får muskler? om man är för lat för å göra muskler är man väl för lat för å använda dom, men dom gör det väl för att det e snyggt =) själv går jag hellre ut å klipper gräset (Y) man får bra träning, snygg bränna, å en glad mamma =D


RSS 2.0