lillafrökenHurtig

nu är det dags för Pauline att lämna monsterna, jag kanske gör ett inlägg lite då då. Det andra monstret Nicole kommer finnas kavr här och jag finns på http://lillafrokenhurtig.blogg.se/ som finns länkad har på monsterna.  
Hade gött!/Line

Paulo

sitter hos Sofie har vart här hela dagen och vi har sett Eva och Adam i typ 4 timmar, Tobbe e ju så gryyyyyym!

Jag och Nicole verkar verkligen inte vara överens om design på bloggen!? Kan de inte va så här?

Har beställt möbler idag jag läääängtar tills jag får förnya är trött på alla småtjafs saker på mitt rum.
Glöm inte släcka ner idag mellan halv nio halv tio!
//Pauline

Så var det med det..

Finalen i Let's dance igår, vart fel tycker jag. Jag hejad helt klart på Claudia, även om jag tyckte att Mattias har gjort det bra han med.. Men de blir ju inte alltid som man tycker nej ;)  
lördag idag då - ska nog ut och gå sen tror jag. Känner mej baksugen också men nu ska rickard byta bänkskivor så de är nog ingen bra kombination.
Nu sitter jag och manne å lyssnar på gamla idol-klipp, en del är ju för sjukt roliga
Ha en braaa dag alla , /N

coco bello

Ja vad ska jag säga, Hade sovmorgon idag till 13.05 men inte utnyttjade jag den inte, jag följde med mamma till hennes jobb, har saknat barnen där, de hade musik och sjöng Higher till deras vårshow som jag tänkte smita iväg och se nästa torsdag. Fär väl se. Sen vare skola, så hem och fixa till älsks födelsedag :). Imorrn ska jag vara med soffan! He ska bli kul!
Hon har smittat mig med sin shoppaholicism, det är hemskt men det är ju så kul med nya fina saker!
hade kul hos sofie för ett tag sen och har nu fått bilderna:


(klicka för att se större)
Med kludder papper i famnen, pennan i handen är jag redo för lets dance!

//Pauline


Plötsligt händer det..

Idag har de spöregnat, så snön försvinner (sakta men säkert) så de finns väl hopp att de är borta innan 41 dagar --->
 johanna fyller, becca fyller 3 dagar & jag 2 dagar efter becca :P vi tajma de där riktigt bra tycker jag :D skööön helg tror jag att de blir (Y) ingen träning längre på fredagar :/ så de blir mkt ut å gå :) /Nicole ,

tjaaaat

ah rickard hänger på mej så nu blir de snabbt!
jag börjar bli förkyld tror jag, som alla andra för tillfället är. halva klassen är sjuk tror jag. eller skolan..
snart blir de helg & snart är de lov och jag längtar! :)
  en anledning att kolla desperate :D jag dör :D
/nicole

Min dag i bild


Au leker tjur. (Passar hennes attityd?)

men så klart en tuff tjur!

Jätte kul matte lektion? Nej.
ES1A har förvandlats till djurfarm? Ja.

Sen for jag till moffa & vidare ut och shoppa med
mamms & mommo.
Hitta ett par skor! Förvånade? Nej.

Vill Pauline ha sommar nu? Ja.
Är Pauline ensam om de?

Mina händer  är guldiga (i've got gold fingers!),
varför? Comming soon!
//Pauline

anatomi

Hade anatomi på dansträningen idag, jag tycker verkligen att de är såå kul och vill verkligen bli sjukgymnast, verkligen vill! Men jag kommer verkligen inte klara MVG i alla ämnen, så då får jag väl gå och plugga upp de sen..men är de värt de? Jag lär ju ändå inte få jobb som de, så då sitter jag där med en lång stor utblidning och ändå inget jobb. Fast jag har ju barnböckerna jag gör (ha ha!) Så skulle jag villja bli journalist. Fast hälst sjukg, men jag vet verkligen inte, tror inte jag klarar de. Men nå ska jag väl kunna bli?

Underbart härlig och skön eftermiddag/kväll med Jonas, vi påsk pyssla och spela sims :D!
//Pauline

snyggt

sitter vi datan och äter flingor, det ringer jag svarar och när jag kommer tillbaka är nästan inga flingor kvar så sitter Lucas brevid och ser så oskylldig ut så. knäppkatt!
//Line

Operation dagsverke

Idag är man ledig från skolan, för att jobba ihop en hundring eller två ;)
skulle vara hemma& städa. har städat garderoben som verkligen behövdes för NÅGON människa kallad monster tömde ner allt på golvet, åh jo tack. men nu är de fint igen! de är bara resten av huset kvar ;D men jah satte mej här för en liten paus. Som ni flesta har sett så är designen ny på bloggen , men ingen verkar vara riktigt nöjd av oss? Om vi lyckas komma överens så blir de nog bra men de kommer nog ske lite förändringar tills den dagen kommer. Men de rosa temarna går bort direkt!! haha
nu ska jag väl ta& fortsätta lite heeere /Nicole :)
 & pluggis som jag är måste jag läsa på till spanska provet :(

en söndag

japp, idag är de söndag. också känd som den längsta dagen. Men de har vart en skön dag, Först har jag fixat lite med bilder och sett snowdogs, med massa pauser för att mormor sku så kalrt se skidor. Sen har jag gjort påsk kort till mammas jobb. Allt idag kul med pyssel! Nu har jag precis tagit mig upp ur badet. Skön söndag, skööön.

Jag och Jonas som småttingar, tihi

//Pauline

5 månader <3

Tjo, 5 månader sen jag kom hem från Askersund i höstas och 5 månader med Älsk idag.  Det firades med riktigt mys i råne. Älskar dig Jonas!<3

Vi var även sugna på ny design, gillar den inte riktigt, men det är en förändring :)



Mamma och Lucas. Lucas är en stor pöjk som njuter av livet. Nu ska
jag gå och njuta av livet med mamma och lite chips
//Pauline

lördag!

Hittills har dagen vart bra. Var ju som sagt på Alle´. Blev inte så långvarigt, men under den lilla tiden vi var där så hade jag skoj. Måste faktiskt skryta lite (A) vi gick direkt till samhäll för de är ju de som jag troligtvis kommer välja, och i ett av rummen så skulle man testa sin stavning, hur mycket man kunde. Wooho, Nicole goes skillad, med alla rätt :P tur att jag har mamma & Anna, som som smått tvingade mej till att testa :P
och tanten sa att jag skulle passa bra på sam ;D
åkte hem och åt, nu så väntar stan! :)
 och ddu Line, min lugg börjar bli lite lång så de är nog dags att du kommer ner och klipper ;)
eller så tjatar jag på mamma att beställa klipp-tid. Men jag hoppas att vi kommer upp snart iaf :)
på tal om tjata - mamma ville att jag ska köpa en rosa troja (knall rosa, som jag har i turkost) i rosa till henne, så de ska jag göra nu :) härligt att vi har samma storlek för då kan (jag) låna kläder av henne hih
de är nog inte många tjejer som vill ha sin mammas kläder , tur då att min har sån jädra koll på allt ! :D:D <3
hare bra ! nicole

JAG VILL HA SOL!

Skrattfredag ;D

dagen har rullat på, och tjejerna har gjort den asbra! här kommer bilder hur en vanlig dag för oss ser ut:



haha ja! nu taggar vi för match giiirls :D
/Nicole


jag lever!

Vet att de var ett tag sen, bloggadressen fanns till o med inte kvar i "rullgrejen" så kände att de var dags nudå!

3 lite tråkiga och kanske allmänt ointressanta saker att veta (men härligt för mej) ,* veckan prov i veckan har gett resultaten G. VG , MVG . Gprovet var ett skit prov i hk, men mina chanser drabbas ju inte för de, Hemkunskap finns inte på gymn!woooho
*tror att de är ungefär 49 dagar kvar tills jag fyller moppe?! :D haha , yääääs!
*är onöööödigt trött på folk som alltid ska hålla på o klaga! ska man inte säga nåt bra så kan man lika gärna bara vara tyst, för folk orkar faktiskt inte höra allt gnäll jämt!
men, de har vart en bra vecka, så jag hoppas på en bra helg också :)
ska till pappa, *fre=skola,match mot ÖSK,HEJA AIBK!, till pappa *lör=ska till öppet hus (alle´,gymn skola), shoppa *sön=shoppa lite mera kanske? + åka till aske och hjälpa till med kiosk o sånt när de är dam-kval i innebandy :b


ni är underbara!
/nnnnnicole

Power walk!

Gick power walk på idrotten mycketbild, lite ord:
//Pauline som älskar Jonas<3

det behövdes

Jag är inte som Izzie i greys anatomi när Danny dör. Hon låg på golvet och vänta på att jorden skulle börja snurra hennes takt. Jorden kommer aldrig snurra i ens takt. Så jag började snurra jordens takt. Fast allt gick jätte fort runt om kring och jag bara ville skrika att allt skulle sluta. Men det skulle inte slutat även om ja hade skrikit. Och jag vet att pappa vet att jag sörjer lika mycket som om jag skulle dra täcket över huvudet och inte gå upp mer. Jag vet att han vill att jag ska vara glad och skratta ändå. Jag sörjer precis lika mycket fast jag pratar om de och fast jag går till skolan och gör mitt bästa för att hänga med och vara glad. Det e bara att acceptera det som hänt. De är inte tragiskt att pappa dött, hans smärta på jorden de är vad som var tragiskt. De är bara så oförståeligt, att någon som vart i ens liv helt plötsligt inte går att krama längre, svara inte om man ringer. Man lär barnen vara rädda för döden och de pratas alldeles för lite om döden. Döden är inte farlig, döden kommer hända alla. Jag är inte rädd för att dö. Jag är rädd för att folk i min närhet ska dö, jag är rädd för vart jag hamnar efter döden. Men se döden är jag inte rädd för, och en sak till döden smittar inte så var inte rädd för någon som just förlorat någon!


//Pauline


Salem

Jo nu finns de facebook grupper om att Al Fakir skulle ha vunnit melodifestivalen. Och visst jag håller me. Men e de inte lite sent nu? Vem vill de bevisade för? Vill bara att hela vännerlistan ska veta att de inte röstade nog mycket? Hur många som än går med i gruppen så kommer det ju inte att va Salem som representerar Sverige i Norge. Nej för de är de Anna som kommer göra, stötta henne ist för att trycka ner henne, även om hon å låten e mesig så ändras den ju inte för att vi säger så.

Nu gör jag potatisbullar och väntar på mamma

måste ba:

Mmmmmkärlek älskar dig :*

//Line

Å pappa haj dutu dururu

Mello, mello, mello, melodifastivalen. Jag och mamms hade såå skrattigt igår!
Vi kom på att Olas låt var precis som å pappa haj dut durudu http://www.youtube.com/watch?v=o5e4EqvLPIs&feature=related typ omgjord men ändå!
Dom hade ju typ snack innan om hur artristerna förberdersig, och Erik Saade han snacka som den oranga katten leker tåg i Aristocats! Spåtta och fräste, ja å islutet av hans nummer blev han ju också en katt, en dränkt sådan.
Sen när Alexander skulle läsa upp de Norskas röster hahaha han va ju helt söt, å han va kempe gla'!  Han såg ut som Anki i Anki och Pytte, Skulle vi kunna få höra påängen? Ja de sku ni no ku få!

Snart ska jag och hälsa på hos morfar och sen kommer Älsk :*
//Line

om du ville veta


+ vår jacka och rosa hårband som jag inte har på bild.

//Line

Vi hade iaf tur med humorn

Hemma från stan med mamma! Vi kan verkligen ha kul! Hitta mkt fint bla 2 väskor och leggins. Gick även för bi för att fixa tattooo men gissa vad?! :( där jag vill göra den måste man va över 18 och de gills inte ens med målsman, sjukdumt depp. Men jag har ju iaf shoppat mkt så jag får glädja mig åt de! Ska sen också pröva gå på något annat ställe och se om det går.
//Line

Slut?

Nej nej, inte slampigt. Snälla söta världen. När blev det så att man inte ens kan ha ett vanligt linne utan hor- tankar (överdrivet men, typ!) Aah för nu är de så att vi har bröst. Jag tänker inte heller lägga ner besvär på att dölja dem de finns där. Visst, självklart menar jag inte att vi typ ska gå i bah bh på skolan men, förlåt, jag fattar bara inte. Som igår int orkade jag springa iväg till ett omklädningsrum 40 meter bort, när vi var i ett rum med 5 tjejer och en kille som fixar ljuset. Herregud liksom. Jag är inte stolt över min kropp och de är inte de att jag vill visa upp den heller, jag är praktisk, gör och har på mig de som känns rätt. (och tro mig jag anpassar mig) Jag fattar inte sjäva bröst grejen. Då tycker jag ögonen är mkt mer flirtiga och säger så mkt mer än ett par bröst som bara är där. Burka för mig? -nej tack.


Allt för mig, Ha ett underbart fredagsmys! //Pauline

Ballerina

Haha en till grupp på fb: den bästa ballerinan smakar kladdkaka. Kom och smaka på mig då ;) (jag tyckte faktiskt att det var lite kul. igår var det mkt dans och fix, hann även med lite stan men några av dans tjejerna det var kul, köpte en tröja (typ Alice i underlandet). Sen var de uppvisning och här kmr de bilder mamma lyckades få, ska se om jag får tag på fler av någon (jag e vita i mitten)

Efter skolan blir de att vara med Sofie! Ser framemot!
//Pauline

Luleå-staden som aldrig sover

Tro det eller smartast att tad et med en nypa salt!
Skridskor idag på idrotten, jätte roligt, men inte så lätt att hålla mig uppe när knäna viker sig, så jag föll 2 ggr och knät är rejält blått och gör ont. Men tro inte jag skippar dansuppvisningen på kh imorrn eller ja det är en modevisning men men några från min skoldans och jag ska upptäda. Riktig nice dans! Kommer nog bilder ( i hope)
(från Askersund)
Tänk om man var en and...Tänk ba tanken på att vara någonting annat.
Vilket djur man mest troligt skulle vart om man var något annat..

oj..

asså det finns grupper för allt på facebook, vad finns det inte?
Asså det är alla vi med smeknamn (vilket typ alla har något)
Alla vi som vet att saker funkar bättre om man slår på dem (varför måste jag veta att du vet de?)
Det som jag inte minns har inte hänt (bra för dom med minnesförlust)
Don't drink & facebook (gör inte det du)
Vi som skrattar när någon ramlar (kul att de roar dig)
Jag dömmer inte....
 //Pauline

buusigt

sitter med beccis nu! skulle försöka installera spotify, men gick ej så bra. hon är ju int den mest tekniska i världen om man nu ska välja att säga de snällt :b
nu ska vi gå ner& baka, sen tjocka faaaan!
pusshej<3


humör/humor

Nu e jag tbx i Lule! Lite kallare lite blåsigare. här e bilderna jag prata om:
Kommer nog fler bilder från annat där nere. nu ska jag fixa till "barnboken"
som jag ritat nu kommer även text får se hur de blir.
PussOchKram//Pauline


Båda bloggar


De sista timmarna innan Paulines tåg går. Nicole sitter och tjurar över
att en tjej tagit Nicoles dag att fylla år på. Buhu!

massa

Aaagh försöker få upp bilder men det går inte :s ska pröva på söndag då jag är i Lule igen. För på lördag far jag. Känns :( att fara men :) att komma hem.
Jajja vi var ju på Gustavs vik då, det var jätte roligt, men såklart så lyckades jag skada mig. I forsen som är väldigt ström och som man inte kan styra själv så fastna jag med armen mellan några "stenar" och forsen drog tag och gjorde en kullebytta med mig under vattnet. Då armen satt fast så jag har vridigt axeln rejält. Det gör väldiggt ont men jag orkar inte gå till någon läkare. Sitta där att vänta för att höra att de inte kan glöra något. Vad har jag gjort? stäktmuskeln? Fått nerver i kläm? Liten spricka? ärsh inget att vänta på läkarre för.
Känns surt att inte få upp bilderna..jag har satt ihop ett kollage med olika miner jag fått sätt här..men men det kommer väl upp när jag kommer hem om det funkar bättre i mitt program.
igår var vi och shoppa i motala. Det blev ett (en?) västlinne, rosa myshalsduk och leopardstrumpr tihihi. Sen var vi på ica maxi (så kul där) köpte till mitt lördags mys på tåget och i taket lyser stjärnorna (som jag inte läst :o).

Idag ska jag och syster in till "stan" och sen till pappas sten, som jag ännu inte sett.
Hade bra//Line

sol vind och....snö

Japp de är precis hur vädret är här. Nu kommer lite bilder

Så kul kan man ha, allt som krävs är ett ansikte med dess tillbehör och
händer, lycka till där hemma. (jag har nog sett för mycket barnprogram)

sen åt vi den nya ballerina (?) kladdkaka doppad i mjölk mums mums.
Igår såg vi sommar med Göran. Det var riktigt roligt, men det är nästan
jobbigt ibland. Men film humor+natthumor lika med wihoo. Jag sov gott.

I eftermiddag blir det bad på gustavsvik det ska bli roligt det.

//Pulver
PS. älskar dig mamma och Jonas, hoppas ni kommer ihåg att sakna mig<3

snöoväder

Ja nu är jag alltså hos syster med familj. Vi har det jätte mysigt. Skulle egentligen och bada men det blir nog inställt pga det vackra vädret. Så det blir nog mys till någon film eller så.
Första bild: jag som väntar På Rickard och Nicole på statinonen. Med älskling kudde.
Andra bild: behövs förklaring?
tredje bild: mitt vackra blåslagna knä.
Kommer nog jätte fina bilder här ifrån så småningom. Nu tänkte jag bara kolla lite snabbt och sedan gå ner och joina Manne i soffan och kolla hockey (ja, jag har slagit i huvudet, det lyckades jag med på tåget, jag sku bädda och slog i huvet i taket ajaj. Fick typ hjärn skakning , jag rekomenderar inte att spy på tåg)
Kram kram//Pulver (Pauline)
Kom inatt på att jag och Nicole nu mera är Nicco och pulver. Ni vet? trasan och banane?
Du nicco har varför har du vänt tidningen uppochner? Jag har inte vänt på någon tidning den avr så här när jag köpte den. aaaaaaaaaaaaah
humor på hög nivå


RSS 2.0