don't we just lööööv it?

asså regn och halka det är välnågot som alla älskar? är det en slump eller är vi helt enklet born to lööv it? listan för bara idag kan bli längre; halka, regn, slask, gnäll, tjorv, blött hår, blöta strumpor, mina brallor hänger iaf få tork efter den mkt snygga, grasiösa, heta vurpa jag gjorde idag!

du som tror att min glädje är oseriös kan ju gå å lägga digh i en vattenpöl! :]

//pauline

öjöj länge sen

nu var det ett tag sen jag blogga! vad jag gjort? hm..jadu..det undrar jag också :)
igår var jag å mamma till happis, ikea och skopunkten mm. kmr bilder på köp längre ner :P :D
å idag har jag vart med min underbara älskling!<3


skor! <3


till snökula till min lilla samling^^


hehehe söt! väggficke groda


älsklingarnas nya plats :) fick ställa bort 2 andra :(




det jag skrev på väggen för ett tag sen

hade bra!

//line


hej sötnosarY

Idag så var det min klass tur att ta sprutan för svin! Eftersom att jag verkligen inte är rädd, o var avslappnad så gick de hur bra som helst! Jämfört med vissa andra stackare i klassen, men det gick ju bra för dom ocksåY
Efteråt har jag inte känt nånting, och är bara lite öm men annars är de ingen fara, alltså inget att oroa sej för, för er som inte tagit den.
I tisdags hade vi ju fadderdag, och de var faktiskt kul! Vi bakade pepparkakor, och jag blev offret för min lilla grupp, alla kastade mjöl på mej. Väldigt fin vart jag, men man måste ju få ha kul o de hade vi!Y
I helgen ska jag till papsen, och förmodligen så kommer Cornelia & Johanna in så ska vi shoppa. Hoppas på en rolig dag. Nu ska jag plugga vidare på so:n (har prov på tisdag) och sen blir de mys framför tv:n.
/nY



jaha,

och vad hände idag då? nej ingenting. hoppas dagen imorgon blir lite roligare.. vi ska ha fadderdag, och vi ska väl göra en massa grejer..
sen på kvällen så ska jag ha utvecklingsamtal, jippie vad kul! verkligen.... men de går nog bra.

och förresten, så städade jag hela min garderob idag + att jag är på god väg med resten av rummet också. Happy face*
 hihi

nu ska jag gå ner o mysa och vara social. och sen så valde nog Telia att plåga mej 1 (lr flera) dagar till med gratis smsen.. men de kommer snart.         

/n

Bara 1 dag kvar! :D

sen har sms-bruttan gratis sms igen Y
och nu sitter jag och lyssnar på denna underbara låt:
http://www.youtube.com/watch?v=0054nJhtl7w&feature=related <3

idag hann jag även med att spela match, vart lika 5-5 ! sen träna jag fotboll också som inte har hänt på x antal veckor, men nu är jag tillbaka hihi :)

jaha då äre ny vecka imorgon. Ta nya tag och ha roligt :)
glöm dina bekymmer imorgon kommer nya, haha !
/n

lördag! <3

nu sitter jag här med färg i håret, och ska nu hoppa in i duschen och skölja ut de. sen åker jag och tjejerna till örebro!
förmiddagen spenderades med mamsen i motala (medans brorsan tränade och de andra kollade på han). Köpte lite grejer iaf.
ha en bra lördag <3
/n

woho! :D

erik är kvar! erik är kvar!
vart lite nervös där, men se där, han är kvar! hihi.
/n

Äntligen fredag =)

Usch vad tråkigt väder! Blir så trött av att bara titta ut. Jag vill ha sommar :D och ifall de måste vara vinter så kan de väl iaf komma snö ? Även om jag inte älskar snö grymt mkt så är de ingen riktig jul utan! :P hehe.
 !

Så nu ska jag snart åka och träna, sen hem och kolla tv, och då syftar jag speciellt på Cikus Möller :D haha sjukt kul är de! :)
och en annan sak som är dåligt är att telia "bara" har gratis sms upptill 5000 :( ännu en gång så har jag smsat för mkt än vad jag ska, och jag lär mej aldrig. Kan det inte vara 10000? bara ett förslag från någon som är smart ;)


smsa lugnt! / smsa lite för mej! (y
n

seg segare segast

känner mej på klaghumör, fast ska försöka undvika de ändå :P hela veckan har vart sjuuuukkt seg. Träningen igår gick sämst, har vart så himla trött i skolan och listan kan göras längre, så nu är de dags att fokusera på roligare grejer :) i helgen, blir det konsert och match. Är sugen på att spela :) och sen är jag uttagen till skol-dm :P

men min vecka har inte bara var jobbig, mkt roligt har ju hänt ändå :) fick faktiskt VG på so arbetet, och jag sa att jag bara vart glad om ja fått G , trodde inte att de skulle gå så bra som de gjorde ändå..

Nu ska jag kolla tv sen sova :D (skööööööööööönt)
/n

tokifa

tjo ho! nu ska här bloggas om en underbaring som saknas! tokfia! visst ses å hörs vi ju men det blir int lika mkt. vi kunde seriöst få vad som helst att bli roligt! jag saknar stämingen vi skapa. bara att sitta brevid varann och läsa var roligt.

 
här är vi under avslutningsmiddagen. som va var där lååååångt innan och fixa det till =)


kanske en torsdag? vad vet jag :) som sagt allt blev kul :)


MUCK -09 vi var bebisar<3


gaaaamal bild. fia dansar



minns en gång, då du gick in i en dörr å vi skratta..eller jag skratta iaf åt henne. sen typ 2 meter senare så går jag in i nästa dörr. hahahha oj oj oj!

vi kunde göra det seriösa oseriöst och tvärt om precis hur vi ville :) så skönt att kunna gå får seriösa samtal till det mest konstiga flummet.

förlåt alla vi stört. men vi kmr leva längre!

hejs/pauline


prosit!

jag nysser typ hela tiden! ^^ vad säger man då? äre typ att folk snackar skit om en? hm....
jajja idag var en konstig dag...började typ JÄTTE bra, med höga förväntningar. men allt ba blähä! 
men det löste sig sen när jag och au gick för att äta chokladbiskvier på dagge. då vi gick för bi typ tasty (eller nå) och vart såå sugna på pommes och smält ost. så vi smög in där och tjocka lite mums. sen gick vi vidare på tröstätagatan till daggan. vi förtjäna det!
jag var också till läkarn idag...fick kortisån i hälen, funkar inte det skulle jag till en ortoped :s jag kan inte sträka ut hälen det ser så kul ut när jag går! hihi!

//svineline

dörren står kvar!

här kmr lite bilder från när jag sov hos sofie tors-lördag:







(började ju på en nalle puh saga..men jag orkar inte x))

idag har ja å mamms vart ute i stugan och hämtat oss en julegran. snart ska jag till morfar <3


underbar dag

en dag jag trodde skulle vara väldigt jobbig och ledsam (2 mån sen pappa dog) blev faktiskt helt under bar.

först bar det eväg te en sko affär, går det att komma ut utan att vara nyförälskad i ett par? jag fick iaf med mig ett nytt par älsklingar hem :D

sen köpte jag mer glitter å sen bar det iväg hem och gissa vad? jag fick julpyntaaaaaaaaaa :D :D
åh vad det är roligt, med tomteluvan på och julmusik på hösta nivå stod jag redo, åhh vad det blir mysigt jag älskar att pynta! (mest jul)






jag behöver ett srörre walk in..asså den räcker inte...sko hyllan e full och alla kläder ligger/hänger packat :/

fick också veta säkert att jag kmr att fara ner till a-sund på sportlovet! <3

ikv blir det att jobba i garderoben till en föreställning wiihooo

//Pauline

nalle puh

Det var kvällen före jul. Nalle Puhs nos var så hårt pressat mot fönstret, att den blev alldeles platt. Puh stod och titta ut på snön, som föll ner över sjumilaskogen och lade sig som ett vitt duntäcke runt huset där han bodde.

 

”så roligt det ser ut”, sa Puh glatt till de stora snöflingorna som singlade förbi. ”ni kommer precis lagom till jul. och om man ändå måste komma lagom till något, så är jul något ovanligt trevligt att komma till”.

 

Puh tog sig en titt på julprydnaderna i rummet. ”jag har en julgran”, sa han, ”och jag har ljus i den” han kliade sig på huvudet. ”jag undrar ändå om det är något som fattas”, suckade han.

Plötsligt hörde Puh några mycket svaga knackningar på ytterdörren. ”aha”, mumlade puh med ett nöjt leende. ”vad det än är som fattas”, fortsatte han, ”så är det kanske det som kommer nu!” Puh öppnade dörren och fick syn på en mycket liten snögubbe med ett par ögon som såg Nasse-liknande ut.

”å!” sa Puh, som blev en mycket överraskad björn. Sedan tillade han artigt: ”god dag!”, för man ska alltid vara artig, även mot överraskningar. ”g-g-g-god dag, N-nalle P-puh”. Svarade snögubben med mycket Nasse-liknande röst. ”G-god j-jul!”

Puh stod och undrade om det vore artigast att be snögubben komma in i värmen eller att låta honom stå kvar ute i kylan, där snögubben brukar trivas bäst, när snögubben avgjorde det hela. ”får jag komma in?” Frågade den. ”o ja”, svarade Puh. ”välkommen.” snögubben skyndade sig in och ställde sig framför brasan. ”det är bara en liten sak jag med julen som jag inte tycker om”, sa snögubben. ”det är en mycket liten sak, och det är att mina öron blir kalla.” ”jag förstår det”, sa Puh, som inte alls förstod hur en snögubbes öron någonsin kunde vara annat än kalla. Där stod snögubben vid brasan och darrade, och med varje liten darrning började den bli mindre och mindre lik en snögubbe och mer och mer lik Nasse. 


                                             


fredagen den 13

ingen otur alls idag tycker jag wihoo jag ska skriva nalle puhs jul, enjoy! kmr i delar :p

//line

upp och hoppa..

klockan 4 är väl inte direkt nån favorit från min sida! men det var bara att gå upp och snabbt göra sej i ordning, äta lite snabbt och sedan kom becca hennes mamma och syster och hämta oss. Sen bar de av till Ullared :D
kom iaf hem rätt skapligt och de har vart en jätterolig dag! har handlat en massa bra och onödiga saker, och jag är helt klart nöjd! bilder kommer så småning om.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ta på mej mjukis kläder och kolla greys :) får se om jag kollar nån av de nya filmerna ikv eller imorgon (äääääääääääälskar filmer och det fanns inte några att välja mellan hlr! hahaha :D)

imorron äre skoldag och någon kommer vara skapligt trött :]
haha, förresten.. vi hoppa in en snabbis på mcd för att köpa glass de som ville ha ( bara becca o hennes syrra:D) och då spruta tårarna på mej för att jag garva så! vi satt och rabbla upp en massa roliga minnen. haha hjälp! x]

pusstjaaa .

just another day

japp tro det eller ej så har vi klarat en dag till i våra liv..

hahahahha asså den dagen Nicole, vi hade kul, saknar dig, saknar er alla!
nä den var inte vattenfast den HIHIHI

asså kolla fattar min mamma mig eller vad?
jag sa inte ens vad jag ville
m: jag far å postar ett brev
p: vilken låda?
m: den vid ica
(jag börjar å säger inget)
m: men hur du du du!
p:...
m: jadu gumman du får som du vill du
p: vad jag har inte sagt nå

kolla vad hon kom hem med (inte alla idag, har sammlat)




herrrrrrrå

hejsan hoppsan

som någon sa.

var tvungen att härma dej :D x)

jag saknar sommaren och att vara brun. Jag saknar sommarlov man kan sova läääääääänge. Man kan bada och sola hela tiden grymt skönt (y haha, och nr jag tänker på denna sommar är nog ett av mina starkaste minnen uppifrån lule när vi skulle cykla till arons x] efter ett par meter så blir en tant skitsur på oss (på line :D) och säger att vi cyklar på fel sida. Fast egentligen var vi nog bara glada över att jag kunde sitta stilla på pakethållaren så vi brydde oss inte över att vi cykla fel (a) lr vem gört....

de blev iaf inte bättre efter :P jag har ärr kvar på bena efter nån grej på cykeln x) . Sen när vi kom dit o hade hoppat i plurret säger en badvakt : den där var inte vattenfast! och syftade nog mest på våra mascaror x)

haha, även ifallvissa saker gjorde ont så hade vi iaf kul, och de är de som spelar roll.


Nu äre dags för vinter årstidern att vissa vad den har att erbjuda för skoj och roliga saker :D jag är nyfiken och jag vill ha kul <3
cccccrazy

puss o kram skumbanan (k'

denna dag ett liv

som farbror Melker sa.

mhm..dags att blogga..vet inte vad jag ska säga, ska ta ett roligt inlägg eller tråkigt...hm..drar det tråkiga snabbt, allt är tungt pappa dyker upp i precis allt jag tänker. kryckor+halt=inte bra. visst taggsakerna..men men, det göt så jä*la ont!

då till det roliga hm..vad ska vi ta? hm...eh orkar inte..slänger in lite bilder från sommarn ist:


Kurt skurt

Juliaaa och Pauliiine

Hahah soffe

sötaste Filip

Julia+Pauline=PLASK!


Frida dag :D <3

idag så följde frida med mej hem, och vi har kollat på film o massa så. kollar på mama mia nu, så jäkla skön. sitter o sjunger hihi :D kulkul . (y alltid lika kul med världensbästafrida <3
så nu ska jag väl vara lite social haha :D 
//nicole .

 sis <3                      haha förresten, vad grym Erik var i Idol i fredags! Nog för de andra också är bra, men han är överlägsen!      ~



Farsdag.

Har typ nyss kommit hem från Stjärsund. Hade en farsdag fika där, och det var väl kul att träffa alla människor. Men hur äre möjligt att Finland vinner med 7-0 eller vad det var? Vi gjorde bort oss..... :P jajaja.
Ganska skön dag idag iaf..
imorron så är de en vanlig skoldag, trååååååk. men ifall man går dit med en bra inställning så blir det roligare. :D

NU ÄRE ENSAM MAMMA SÖKER! <333

//nicole .


jag har inga strumpor

nu har jag kommit in från kyrkogårds besöket. hoo, jobbigt att gå äre, spec i slask. men men nu brinner där ett till ljus av tröst?, värme? trygghet? vad vet jag men brinner gör det. Farsdag..hmhm...

nu ska jag lägga mig och kolla på film med värme kudde över knät (Y)

samtal mellan mig och mamma när nicci var nyfödd och jag 2 år:


M: vad heter bebisen?
P: hon heter Nicole hon
M: vad heter du då?
P: jag vet inte...
P: jag har inga strumpor :o (springer iväg)
M: har du inga strumpor
P: jag hitta inga strumpor
M: hitta du inga strumpor?
P: näej, där fanns bara stumpebyssor        


//line

öppethus bilder


Lördagsmys :D

Match idag, jao. Behövs nog inte säga så mkt mer än att det var några jävla hemmadomare. Sur blir man (: men om dom inte kan vinna utan att ta till med såna domare så är de deras problem.. vi spela iaf bra! förlust med 5-2.

Sen så åkte vi hem, hade jättekul i bilen :D mamma och jag fixa lite till fars dag imorgon. Känns så hemskt på ett sätt. Och bilden på morfar, jag klara nästan inte av det. När jag åker förbi hans lägenhet så känns det så himla tungt att det är mörkt nu :( det känns som att han snart ska komma hem igen, men när jag sen inser att det inte kommer hända.. jag hatart. Men han har det iaf bra nu! Och vi ses snart igen, jag vet!  
Nu så ska jag gå o mysa med familjen. Tror att vi ska hyra film! :D
<3

drama queen

öppethus idag, med dansförestälning, skit kul! tills en grej i slutet då min knäskål helt enkelt glider iväg (händer ibland) ajajajaj! men pokerfacet på slutförde jag nummret och gick sedan ut och dog, tack för hjälpen alla! Å gulliga Ronja som vänta hela tiden tills ambulansen mamms kom med kryckor och droger!<3

hare bra! // kryckan Line

Ps; kmr nog upp bilder från dansen senare.

pappa!<3

                       
jag saknar hans magiska ögon, så varma trygga och kärleksfulla, som
helt plödsligt exploder å blev svarta. Saknar hans doft av trygghet.
Saknar tillochmed att lyssna på allt glatt som så lätt kunde bli negativt.
Går inte en timme utan att han är i min tanke, det e svårt! älskad och
saknad pappa!

Nisse

Fina lilla Nisse!

Ska Nisse bada?

Titta Nisse, nu kommer det en tjockis!

om 6 månader är de min dag! :D

Hihi, "bara" ett halvår kvar då. Mysigt ;D ganska kul dag i dag ändå..
på matten så hörde man en jääättestor duns, då hade en kille trillat i golvet och huset skakade x) och en blomma for ner i backen x) sen ramla en annan. Usch jag har aldrig skrattat så mycket på en mattelektion! hihi knas..

sen åkte jag hem, åt, och nu ska jag snart träna.. ska bli skönt. sen ikv blir det Idol :D typ bästa-låten tema eller nåt?

------------------
 fina minnen.    jag saknar hur de var då!

och så har ja lite besluts ångest ifall jag ska färga håret blondare igen.. :P
före  efter  

vi får se hur de blir med den saken..
<3


snart helg!

Denna vecka har ja vart så himla himla sjukt trött varenda dag. Väldigt jobbigt måste jag säga.. Och så kom de snö idag också :O wtf, jag gillar de inte.. asså jo, de är ju mysigt å så , men de är bara en massa snöbollar som flyger runt på skolgården (eller de kommer bli så) och smart som ja är kommer jag bli utlurad å sen kommer jag vara offret .. kul! inte haha .. jajaja . :)

och om alla inte vet de, så äre torsdag idag o alltså helg imorron :D inte liiiite skönt! ska bla spela match (ifall de är nån:O ) kolla film som vanligt ;D

men nu ska mamma ha datorn , och jag har bara Pauline att skylla på! mamma har blivit datanörd och de hon nördar är det nördigaste som finns, nämligen face book. face book i sej är väl inte så nördigt, de är bra, men på bussen, i skolan, överallt, så pratar folket om Farm ville! lägggggg av och bli normala igen! :D kalla mej tråkig, visst, men jag ska fan i mej stå emot skiten! hihi puss alla (k'

jaha...

jag vet inte riktigt vad jag ska säga...chocken av pappa har lagt sig och nu är det inte längre: det var det bästa för oss alla, nu är det; det blir inte mer nu, aldrig prata, aldrig se, aldrig krama och känna hans doft av trygghet. vad kan ja säga..saknaden är enorm. tänkte ta mig ner till kyrko imorn och för första gången vara ensammen.

inatt drömde jag världens mardröm. jag är så glad att jag redan sov hos mamma. jag tänker inte dölja att jag gör det okej?! visst det är säkert jätte barnsligt och töntigt, men jag tänker inte bry mig, när jag vaknar upp i min panik är det jätta skönt att se mamma där. (den ända föräldern jag har)
iaf min dröm shit asså, huvva! jag typ grät när jag vakna det var såå obehagligt. Har varit helt skakis hela dagen efter den drömmen.
säg till om ni ser en röd bil med registringsnr: HGF 073!

öjöj//paulinecharlottemargaretahurtig.

3 noveeeeeember

Haha, var de nån som kolla på "Ullared" på tv:n igår? De var inte tänkt att jag skulle göra det, för de verka väl lite fjolligt, men så vart de så ändå. Och de roligast ekom i slutet, den där gubben som undra ifall "de var nån ide´ att fotografera honom" utanför nåt hus.. eller kör ni med sån där vide´o. hahahah! de såg sjukt ut när jag skrev de men de var kul. men de blir nog inte att titta mera på de ;D o de roligaste är att jag kanske ska till Ullared om 2 veckor :O de trodde jag aldrig skulle hända.. men jodå! Man säger att man ska dit men de blir inte, men ifall de inte kommer snö så åker vi. hoooooppas.

annars tråkdag idag.. och imorron är de träning. Jag längtar. Jag måste börja gå uto springa lite (även ifall min kondis är sjukt bra så måste ja ju hålla den där.)

 a looooong time ago (:! ser ut som att ja har jättekort, men hade en toffs!            blooooooooooooondie :) 


så kan det faktiskt va

inget är kul längre..förlåt men jag har typ tappat glöden för allt. varför är det så?
jag vet att jag skrattar och busar på som vanligt, men ärligt det är fejkat...jag säger
inte att mina vänner är tråkiga eller så, helt klart inte ert fel. men jag känner mig bara
inte som mig själv. Jag vill ha kul på riktigt, saknar Sofia i klassen helt klart, vi hitta ¨
på mkt roligt, fick seriöst den tråkigaste no lektionen att bli kul. mamma och jag vi skrattar
och har kul på riktigt känns som att jag måste få tid med henne nu. förlåt men jag har
börjat inse att det som hänt är jobbigre och kmr ta längre än ja trott.

sluta inte va med mig snälla..nog bara en fas..+att jag är grym skådis :D :D haha spela med
när jag skrattar och låt det smitta av

//paupauline

men för all del

jag kan ha fel

men jag blir typ less på mig sj som sitter å gnäller på allt, inget blir ju bättre av det...
och på allt som kunnde vart bra. om allt skulle vara bra, hur kul skulle det va? asså inte att jag vill att det ska hända tråkiga saker å så...men något ska ju hända.. å alla människor om ingen skulle ha sina brister skulle vi ju typ inte vara några..
ursäkta svamlet xD

idag var jag på syo möte, men jag hade inte fått mina kurs papper så...jag kunde inte välja nå...jajja nu äre e skolan som gäller för mig! visst ska jag ha kul, men allt små tjafs tar alldeles för mkt energi så nu ska jag sattsa på det som verkligen spelar roll. inte bara nu utan också i fram tiden!

//linepine

första november

idag har vart en sån där skön da. jag har fixar hemma, städat dresingroomet, skrivit på väggen och kolla oth<3

om en vecka är det farsdag...jag har ingen far att fira...allt jag gör har vart "första gången" sen pappa dog..och nu blir det första fars dag utan pappa...
jag funderar på att ta en promenad..men jag törs inte vara ensammen med mina känslor..låter barnsligt? tack jag vet..men stunderna jag tänkt..har lett till att tårarna brustit..glad att jag inte vart ensammen då...skulle vara hemskt...ursh..det blir hemma kvl för mig..typ...

imorn är det skola igen efter ett sköönt lov. kmr få tbx mitt fina ig nk prov och ig matten. första gången jag får ig (har ju inte fått tillbaka dem än, men det gick inte bra) fast eftersom min pluggning till proven var i Askersund, där det hände väldigt mkt annat, så förstör inte de här proven mina betyg och det är ju bra! (Y)
//pauline

Happy face :D!

Igår så vart det vinst för oss. Fyfan vad skööööönt! Och när det var 32 s kvar på sista perioden så gjorde jag avgörande målet (a) det hade stått 1-1 jättelänge, sen satte jag den. Snacka om att det var sköt när domarn blåste och alla tjejerna i laget började skrika. Jag vart så glaaaad hihi! :D

idag, så ska jag först springa en snabbis på stan, sen ska jag på kalas hos kusinen. Var längesen jag träffade dom så de ska bli kulkul. Och mindre kulkul är att de är skola imorgon, men det ska ändå bli kul att träffa alla. Sen får jag inte glömma att det är ju Ensam mamma söker idag! :D de är liksom något av de bästa på söndagarna.

 glad unge! :D


RSS 2.0