Marieberg

Nu e Pauline i Askersund (bloggar om min resa senare). Våran lördag spenderades i Marieberg fylt med shopping, en jätte rolig dag

Detta köpte Line: skor, klänning, linne och t-shirt, fin fint!
Och detta hittade Nicole: tröja och cardigan.

Kommer bilder på roligare saker sen (wiho)
Nu mello byyyyyyyyyye//Lajjne och Nican

bläää

Sverige förlorade :(
4-3 mot Slovakien.. uuuuusch de var sämst! hur är de egentligen möjligt att Sverige sköt ca 27 skott på mål, och 3 gick in, medan Slovakien hade 14 och fick in 4 mål??! helt otroligt :/

nu tjatar mamsen på mej att jag ska städa. de är väl så de ska bli nu då :b ska ju ändå ha de uber roligt senare!
/Nicole eee :)

taggad

haha, de känns som att de har hunnits med mycket idag!
först vart de en skön och mys förmiddag med familjen på Ip, titta på Manne när han körde bandy.
Sen efter ett tag så dog utemänniskan i mej - så jag satte mej i bilen och värmde mej ;D . sen beställde vi kycklingrulle, och sen åkte rickard och killarna in till stan och kollade på Alvin och gänget 2 .. under tiden som jag och mamma städade, och de kunde sluta tragiskt hahahahaha!
man kan säga att musiken kanske inte var på lägsta volymen, men jag hörde att de knacka på dörren, och eftersom att de var så hög musik, så skrek jag till mamma att de var nån utanför, och då braka helvetet lös :P mamma sprang in i barnrumemt och drutta omkull världens fall samtidigt som jag stängde av musiken, och gick för att öppna dörren..
hade as svårt för att hålla mej för skratt, och jag fatta fortfarande inte vem de var som kom?
mamma fick sköta snacket när hon kommit upp igen.
HAHAHA, slår vad om att ingen fatta nånting , men tro mej, vi skratta så vi tjöt, och jao lite pinsamt kanske de var! Men vi bjuder väl på de antar jag ;D
Nu så orkar jag inte städa mera, de får jag väl göra imorgon (a)
de blir också att gå upp kl 6 imorgon för att se hockey, och då mååååååååååste jag gå upp! då får jag inte ligga kvar. för imorgon är de vinna eller försvinna, och förhoppningsvis så ska de väl gå bra?! :)
senare imorgon så ska jag bowla med brudsen :D  

så får vi väl se hur de går ..
de drar ihop sig Line. :) men snacka om att vi kommer ha roligt de här 9 dagarna, ohjaaa! :):)
/Nicole

GLÖM INTE USB SLADDEN :D:D

sista

inlägget i lule på typ nio dagar, tror jag iaf. För imorrn kväll far jag till kära syster med familj. Kommer nog bli lite tårar imorrn vi tåget iaf.
Idag vare KuHi titt och sen matte gruppprov (3 p om du frågar mig!) och sen hem och vara med älsk. Hann för bi morfar och säga hej då till han med. Sen for vi och handla till tåget, vecko revy, sånna där choklad som knapprar jätte mkt iaf på reklamen. Och snören! :D jag lär överleva den tåg resan, funderar ba på att ta med min kudddddde, för de på tåget brukar inte vara så där jätte sköna. just ätit pizza!
oj vilket intressant inlägg

nu ska jag spela pettson och findus och packa och se film, och krama mammma!
//Line

10:12

blir nog en skön hemma dag idag - igen x)
nej men vi får se vad som händer, ska väl börja med att göra mej i ordning..

/Nicole

ohja

På med typ 4 tröjor, 2 tjocktröjor på de, glöm inte underställ, 2 par tights , vantar, mössor och halsdukar.
glömte jag nåt?
det är kaaaaaaaaaaaaallt! jag vill ha sommar och värme!!!
/n

OS!!!!!!!

Ja herregud vad de snackas, överallt. Jag blev tillochmed stoppad på stan av en reporter som fråga mig vad jag tycker om de. De tog inte med mig eftersom att jag sa att jag inte är ett dugg intresserad. Visst det kan vara kul ibland, backhoppning tkr jag e kul fast inte hoppningen utan domarna som sticker ut huveden genom fönster när dom ska kolla på åkaren, och alla följer med jämn blick ser riktigt kul ut!
Jag har hört många säga; vi tog guld! vi tog silver! och jag typ näe?! jag har inte gjort någonting för de medaljerna! Möjligt viss har jag suttit i soffan och glott. Men jag har inte hjälpt till, och hur mkt de en skriker och hejas framför tv och på fb så hör de inte de där i vancover eller vars de nu e.
Lite kul var de ju när han som interljuva mig hitta mig i smedjan; du e söt dig ska vi filma! och drog mig till kameran. Jag ba e tja näe...vi hade frilufts dag idag och jag var på mentors vi hade skit kul och hade lite fångarna på fortet övningar( sjuktkul) jag ramla mycket och blev därför snöig, rosig om kinderna och väl ut rustad för vinter, där har vi vår sport tjej tänkte han väl, men ack så fel.
//Line

mysmåndag

Usch vilken slödag! Vem försökte jag lura när jag bad rickard å manne att de skulle väcka mej kl 6 för att se hockey? Jo tjena, de tog stopp när jag låg i sängen , så nepp jag stanna kvar :D inte kunde jag gå upp första så tidigt första lovdagen.
men imorgon blir de allt annat än slappning. Ska till Beccuuuuus :)<3 blir antagligen att gå till närlunda och kolla fotbollscup. treeeeevlishhh tycker jag! :]


      

      
<3<3

nnnu blire myskväll (vem hade anat de.. kan de bli annat..(; )

/nicolee


ha ha ha

jadå lika snygg som alltid ;b du får vänta på dina snygging-bilder som kommer nån gång. men är man så snygg så måste man ju dela med sig av det så de är precis vad du gjorde åt mej då (skulle man kunna säga, men med mina ord så betyder de ungefär Hämden är ljuv!)

sunday idag, bokstavligt talat, de är soldag. Mysigt väder, men skulle precis gå ut till bilen och kolla ifall mina skor låg där, men de var nära att jag inte kom dit ;o de har kommit fruktansvärt mycket snö, och de är massa på mitt fönsterbräde så man kan knappt kolla ut.. x]


så vad som händer nu är väl att jag ska leta på min försvunna skor.. de är ju inte jag som tappar bort dom utan dom springer och lägger sig nånstans där jag inte lagt dom :)
ikv ska jag vara vaktmästare igen =D
/nicorette tuggummi monster .



4 dagar kvar

här är bilderna från vår tält koja:

Det var såå mys

Om fyra dagar är det då dags att sätta mig på tåget och om 5 dagar
kommer jag ner till min jobbiga nicorette monster till systerdotter
(Nicole) Men jag får ju träffa de andra också så det väger lika,
Ha Ha! puss på dig Nicole<3
Idag blir det hemma dag med dans läxa och rita i min råttahworld
haha det kommer bilder så ni förstår.. någon gång
//Pauline


äntligen lov ;b

Woho äntligen!
De betyder också att jag avslutade min vecka med prao igår. Jag har haft de jättebra, men en vecka räcker väldigt bra.. man ska orka med annat också..
Jao, sportlov nudå, vad händer?
Ska bara ha roligt och inte tänka på nåt som jag inte borde tänka på eller göra! har typ inte planerat mycket, men ska såklart vara med mina underbara kompisar!Y
sen kommer då mitt jobbiga och hemska monster till moster, men du är rätt bra ändå och även fast du är som du är så är du min moster även om jag vill eller inte ;D kanske förklarar varför jag är som jag är.. men vi är för härliga! :D<33333333333333333333
jao, sen ska jag väl försöka ta mej till stan i snöstormen (men med tanke på att de inte är så långt så kommer jag förhoppninsgvis fram idag!) hihi..
Stanna hemma och mys istället för att gå ut och blås bort! när ni fått tillbaka medvetandet är ni nog inte hemma, utan några mil hemifrån(y) palla vädret!
/Nicole<3


Myyyyyyyyys

Tja Tja bloggen! Sitter i soffan i Rånää och kollar Let's dance repris och ritar på min råttahworl. vet ni vad jag och Jonas gjorde inatt? Vi tälta!! Kommer bilder sen. Vi har haft så mys, jag älskar han så mycket. Så mycket att jag började blödanäsblodnär han lämna mig för wc'n.
Jonas vill vara en fet neger kvinna sa han i går kväll. (för deras röst).
//Line


Uppå våran gård

Där står en gammal ford

Utan hjul och utan däck

Och motorn den är väck.

Tittar man där bak,

så finns det inget flak,

tittar man där förarn satt

så finns det ingen ratt.

Den går på terpentin

och smör och margarin,

och startar du den än en gång

så går den dagen lång!

Väntar nu på att få fara till skolan som börjar 10 över 11. Svenska, 2 timmar senare matte. Sen heeeeeeeeeelg! Titta vad jag gjorde till mamma igår kväll:

Okej, shit vad äckligt der såg ut..men det e iaf chokladpudding med grädde och hackade nötter. Fast jag gjorde egentligen inte så mycket..eller jag hälde ur de ur skålen å så hacka jag nötterna, resten gjorde mamma i förrgår xD. Asså kolla vad pinsamt jag kan inte gör tummen upp :s antigen blir de som bild 2 ellr 3. Jag måste ha korta senor i tummarna typ...
//Pauline


Blubb Blubb

har just ätit fisk pinnar (stavas inte fix pinnar). Såg en jätte tråkig film om Elvis som lärarn bestämde sig att sploa förbi när det var kul/intressant (y), sen hade vi medling med rollspel det var så jobbigt, jag var (i min roll) tsm med Christan ( lärare på skolan) och jag ville sova hos min kill kompis å det blev tjafs xD, det vart så jobbigt med det var ändå rätt kul :D. om en vecka sitter jag på tååååååget! Ner söder ut till snön -.-
Jag och mamma tog helt seriösa bilder nyss :


Folk säger att vi e lika... ja kanske det?
Jag saknar min Jonas, åhh jag lääääääängtar till imorrn, natta i rånää

Pokonis (puss och kram och nyp i stjärten ;))//Pauline


mystorsdag

var iväg och åkte pulka idag, och de var så jäkla lång väg dit usch vad krångligt, jaja.
haha seriöst, jag kan inte hålla ögonen öppna ju -.- är sååååå grymt trött, så jag tycker de verkar bra att lägga sig och kolla på film, så de tänker jag göra :)
imorgon sista dagen, så jag taggar för imorgon sen är LOOOOOOOOOOOOOOOV!
lite gött asså! :D

haha blev att kolla på några gamla bilder, vsd snabbt allt går!




får väl bjuda på mej själv ;D
saknar mitt blonda hår, men ne jag ska vara mörk! :D
ska göra en liten förändring (eller snarare förändringar) men de kommer ta tid att fixa..
nu blire film (y)
/Nican


nu jäädrar ska de blir åka av

haha, de bästa med att praoa på dagis är lugnt alla ungars roliga utryck och ord, även om jag förmodligen inte kommer vara där nästa gång.. de är ju alltid kul att få prova något nytt :)
idag tex hade jag gympa med dem, haha de var kul! men de händer jättemånga nya roliga saker, och ingen dag är den andra lik. Och efter första dagen kunde jag faktiskt alla namnen och de är jag stolt över :D
okej, nu sitter jag o rabblar upp massa minnen jag kommer ha från denna vecka, och de kommer kännas tomt att jag inte ska dit längre, bara imorn och fredag kvar nu!

en annan sak som inte var så skoj, vad hände med anja?? :O
stackarn..

men kul iaf med de andra medaljerna. heja sweeeeden ;D

förresten, var jag vaktmästare nu på kvällen också (konfa "prova-på") . fick byta och tända ljus,fixa till mässan och förbereda till begravningar tomorrow!
var även och kollade hos morfar, men de var igensnöat "/ så de blir att fixa de snart <3

inge andra avenyn ikv :( os tar upp allt ;D

/niccan

trettiotolv

tror faktiskt att denna dag har gått snabbare ;o de känns som de iaf.
trött
vad är de ;o hah.
har typ 511 saker som jag skulle behöva göra, men känner mej alldeles för trött för att ta tag i allt ;d

1. http://www.youtube.com/watch?v=_DboMAghWcA&feature=fvst hero of war
2.http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I&feature=related bad romance
3. http://www.youtube.com/watch?v=vxffpVuHvf4&feature=related 18 and life

lite gamla kanske men så bra!
wohoo :D!

/Nicole . <3

en liten Pauline tanke

idag så hade vi "föreläsningar" om typ hur man löser konflikter en inhyrd kill, stört skön! Jätte bra på att snacka kul och intressant att lyssna på. Går sedan på "förläsning 2" en lärare från skolan och en präst prata om ungefär samma saker som den sköna killen, gud så tråkigt, flera slumra till och jag började nästan gråta av den tråkiga lektonen: ingen stämning alls det var bara blablasomnivetblablabla. Men iaf så sa dom på lektion 2 som kan leda till kvinnomisshandel. Varför är kvinnomisshandel värre än mansmisshaldel? Asså seriöst får jag svaret av en kille att de är för att det kan skapa värra problem så...ja..för tjejer kan då fan ställa till med en hel del. Bara att vi kanske är förståndigare? fast det stämmer ju inte heller man kan ju inte dra killar och tjejer i samma. Asså alla killar är på ett sätt och alla tjejer på ett annat för de vet vi ju alla att de inte stämmer... varför inte bra misshandel? Man? Kvinna? Barn? det är väl lika illa ändå
//Pauline

brandKVINNA

ja? varför inte? det har ju typ setts som att det ska va män, men hallå så uteslutande av kvinnor att de tillochmed heter brandman är väl att gå lite långt?
Ja det satt jag och tänkte på när jag löste mina roliga ja vad det nu är:
Jag klarar ut dem jätte snabbt och det är typ läskigt. alltså snabbt
snabbt! typ första försöket och asså jag e ju inte precis ett geni så jag borde
inte klara det :S skryt skryt förlåt?

Jag vill bli journalist, asså jag är konstig: veterinär, sjuksköterska,djur-
skötare(delfin) sjukgymnast
och nu journalist... typ skillnad mot mina
andra alternativ...
nu ska jag gå å gräva djupare o se om jag hittar nå svårare ---^
//Pauline

Så mycket annat

nu e jag hemma, efter en ganska lång dag ja med. Har precis skrapat ur det sista av den smälta osten och surplar nu i mig colan. Började skolan med matte och sen film; die welle. om hur snabbt partier o grupper kan blidas, den var jätte bra, men i slutet snyfta jag bara mot Marielles arm.
Sen for jag till morfars lägenhet o fick fotmassage när jag gjorde dans läxa, skööönt! Sen gick jag till mammas jobb. Sen hamburgare, och nu sitter jag här..hamnar alltid här xD.
När vi lämna mammas jobb halkade jag till,  3 metersenare går jag in i en skylt gissa vad det står på den? "halk risk" pff...
så mkt tankar, så mkt man borde, skärpning! :]
//Pauline

äntligen!

Hjälp vilken riktigt lång dag det gar vart! och klockan är inte mycket ändå ;o
iaf, första prao dagen, på dagis (a) med cajsa..
fast vi har varsina avdelningar.
jag var seriöst helt slut när jag kom hem, så jag kommer somna direkt ikv ;b
/Nicole


so far so good

alla <3 dag idag då, alltså egentligen vad onödigt? ska man bara uppskatta de man har omkring sig den 14:e och strunta i dom resten av året? x'd nej jag håller mej till att göra alla dagar till "alla hjärtans dag!" de lät smidigt tycker jag ;b

match idag mot nora, vann med 7-1 :D
period 1: 6-0 till asund
period 2: 6-1 vi börjar tappa å tycka att vi redan vunnit
period 3: 7-1 vi är fortfarande kaxiga men får in ett mål

vilken skitmatch ;D men vinst som vinst iaf! grymma är vi allt brudar :D

imorgon börjar praon, hahahaha!
/lektanten (;


Alla <3s dag!

idag var en underbar dag med älsk! Fast det är ju inget spec med just alla hjärtans dag, man älskar dem ju inte mer just den dagen.

Vetevärmare jag gjort till honom!
Så baka jag muffins med röda hjärtan :)
Innan Jonas kom så roa jag mig med att ta kort på mina grodor
Några av grodorna :) finns även en del paddor som inte fick vara med på bild.

igår var ju Pauline med i melodifestivalen, som vi roade oss med att säga
att det var jag (vi heter ju lika dant för er trögfattade) o mamma säger:
JA skicka Pauline till norge.
Jag hade hunnit glömma att vi prata om det o blev förolämpad:
vill ni inte ha kvar mig här

Det var allt för mig/pauline

girls just wanna have fun

2 sjukt roliga dagar med brudsen igår & idag!
igår var vi och såg "Valentines day" haha sjukt bra var den! :D man fick iaf skratta. och även om han bredvid mej hade lite boxningsmatch med min arm (eller om de var jag som hade det med han??) så hade jag enormt kul iaf! <3



prao i veckan ;D wohoo

/Nicole

kort o onödigt

Nu är jag klar med "shoppingen", fix i morfars lägenhet på ålderdoms och dansläxan. Jag köpte lite småt o gott o onödigt men göllit. Och saker till morfars lägenhet, sen har jag varit där och gjort fint. Mamma säger ett sätt, mormor ett annat, bryr jag mig? nej jag vet att jag har rätt, o det insåg dom med! :D
Jag hatar dörrar som går åt fel håll! Det händer lätt olycker när jag är säker på att den går utåt.
Kort och onödigt inlägg mitt hövve gör ont! Hejs/line


*tänk* *tänk*

nu har jag kommit hem från Sofie och lämnat min plats vid taco bordet. Sofie och jag såg tv och spelade kort, länge sen vi var tsm bara hon o jag så det var kul. Sen gick vi ut och Sofie sparka mig och jag skrek; det känns inte bra, det känns inte bra! Men inte sluta hon för det, o sparka mig ner för en hel backe! Skolan idag var väll det vanliga typ. Nu kom mamma in:
Mamma till katten Sara:
vill du också ha en blogg? Ska Pauline hjälpa dig göra en?
Sara:
mjaaa
Mamma:
en om livet med Lucas(andra katten som e jävlig me henne)
Sara:
mjooo
Mamma:
Eller kanske en om hur man tar livet av Lucas.

Så vem vet, snart kanske Sara gör ett gäst inlägg för å pröva, håll ögona öppna!
Nu ska jag sitta framför tv och mysa med mamma, och chips (haha!) och sakna min underbara pojkvän!
//Pauline

When yor mind is a mess

ja så är det verkligen nu. Min kvälls danslärare fick mig verkligen att bryta ihop idag, men ska inte skylla på henne. Bara det att jag står där och kämpar emot min kropp som säger nej. Mina knän bränner och drar, armbågerna lika så, nu har även handleder och fotleder fallit offer för min jobbiga "sjukdom". Tills slut känner jag att det inte går, nej jag är inte lat som du sa. Jag vet att min kropp inte är som en 16årings ska vara, jag vet, jag vet. Jag vet också att jag inte fejkar som du sa, även om jag tvivlar på mig själv att man inte kan ha så ont som det gör. Det är kroniskt jag kommer alltid att ha problem, jag vet att det inte är normalt, jag vet, jag vet. Det är jobbigt o det är såå mkt känslor nu, ena stunden är allt helt surt o alla på dåligt humör. Nästa ligger jag nästan på golvet av skratt, det är så mkt, enorm kärlek och lycka med Jonas. Så roliga stunder med mamma, så stor smärta av min "sjukdom", så stor saknad av pappa. Så mkt känslor.
så slut på det tragiska
om 2 veckor sitter jag på tåget nu! På väg ner till min kära bloggkompis/syster dotter och härliga familj. Kommer alltid hem med mycket saker att berätta om hur kul vi haft och alla de tokiga saker som sagts!
Men lite tråkigt blir det nog där me, visst att vi kommer prata om pappa och besöka "gravstenen"(vet inte om man kallar det de) och prata om det, men det är mest skönt. Kommer även vara ifrån Jonas i 9-10 dagar! Mamma med, har aldrig vart ifrån henne så länge, men dom får klara sig utan mig, då!

hösten -07 våren -08 och hösten -09

//Pauline

Mjukisar <3

Nu sitter jag i mina efterlängtade mjukisar, hade jeggins idag hatar dem! Asså klibb o tight o ovigt fy! Nej mjukisar och mjuka tights ska det va för min del!
Stana pytte lite med mamma, köpte rosabandet bok till dansen, så söt med rosa och så stödjer det ju å (Y). Köpte även rosa pennor, och rosa garn som mamma ska göra benvärmare av (jag kan inte sticka med min dumma handleder längre!:( ) dey blev bara rosa.  Var inne på Tiimari/Gallerix gu så söt saker he finns!

fick provsvar idag! Inget fel på mig! Eller jo..men inte på dom svaren det villsäga att jag inte har; leukemi o sånna saker. Å det känns ju skönt!

Tack Nikill för dom fina bilderna på mig, men du är söt så dom får va kvar :) Snart kommer jag neeeeer! Det är verkligen inte länge kvar alls nu faktiskt. //Line

ja just de

tänkte bara meddela att de fortafarande är snö ute :s
otur!
satt precis å kolla på en massa kort, gud vad tiden går snabbt, å shit vad allt ändras!, både till bra å dåligt..
jao så vad har hänt idag då?, kunde lika gärna stannat hemma å legat å sovit ist (a) fick tillbaka matteprov=ig gjorde soprov=ska fan i mej gå bra!
jaja man är inte bättre än man gör sig! de är bara att ta med sig å göra bättre nästa gång..

kanske man ska börja med so arbetet snart? eller att plugga till musik provet? hmm..





haha de var inte igår precis :P

nä nu ska jag gå å bli lite pluggis hade jag tänkt! ..."lycka till nicole" :D
hih

vackra människa, nu ska blodet flyta

(Från Ronja vildvittrorna).
Nu har Sofia just gått hem, vi hade en mkt trevlig dag haha! Asså vad händer? Nu har de dragit med Fia med, detta eviga elendiga facebook spelande, hon sitter där framför datan, klickar.
jag: klar snart?
10 min senare
fia: jo....MEN HUNDJÄVLEL FLYTTA PÅ DIG (hon pratar med datan) är det inte lite patetiskt?
fortsatte: är du klar snart?
Fia: men jag får ju pengar för det!
Grattis vi far på stan imorrn!
Sen efter ett tag fick jag iaf datan och vi började snacka om skor av någon anledning. visst heter det fötterna i skon? Eller skon på foten? Jag vet inte...kan väll säga båda? Jo, jag säger iaf skon i foten. SKON I FOTEN? haha! hon har dålig balans!
Sen börja vi laga mat skrek vi när det koka över och sprang i slowmotion, men vi är bra på att lag mat och annat tsm..vi kommer så bra överens..ehm host host.

mamma kallar Lucas för Jonas :s :s snygg Jonas tillåme..hon skrämer mig ibland xD 
//Pauline

snö snö snö snö snö

ska inte ödsla nån större tid på att klaga, men tänkte bara berätta för dom som inte vet - de är snö ute ;)
om de nu är nån som har missat de, så har den antagligen vart i ide, å jag skulle kunna byta liv med den. de är sååååååå jääääkla kallt ! speciellt på mornarna när man ska stå och vänta på bussen i 511 h :s inte riktigt min favorit grej att göra menmen..

jao, så meningen var då alltså att jag skulle sätta mej på bussen och åka hem, då testar busstanten ifall vi har bälte på oss (och hon hade varnat oss så jag var snäll och hade de) men såklart så flyger man lite iaf så jag bet hål på tungan (a' jag är härlig ! :D sen så skulle jag vara duktig o träna till de stora provet som vi har imorgon, men njaaa , de lät inte så lockande att sitta där ;D

men allt är inte alltid roligt så jag får väl görat ändå..
men vem orkar ;o


skönt med prao nästa vecka, sen är de sportlov ! sen när vi kommer tillbaka så har vi 2 temaveckor o de kommer bli kalasbra de ;)






blir så glad av att titta på bilderna! :)
/Nicole ;b

gummifötter


Lucas tog sig en riktig gullig sovmorgon! Sen for jag till morfar, då vi
berätta för han att han fått "lägenhet" på ett ålderdoms, det blir mys å
inreda det! Sen for jag och köpte skor!<3333

Nu är det bara att den här förbaskade snön fösvinner!

Jag och Nicole o en av alla mina grodor, Och en gris jag fick av pappa!<3
Jag håller på rita av pappa när han var liten går sisådär som vanligt....
cya!!//Line



distriktsmästarna
fan vad vi är grymma! <3

igen då va

jodå nog satt vi där o kolla i år igen, hemskt egentligen, men så ska det va

Asså jag säger ba hahahahaha, vad fan trodde dom, näe låten är inte bra
koregrafin är inte bra, javafan jag tar av mig kläderna. Oh asså Jennys
vad är det för nå?!?!?! bra jobbat tjejer girlpower tack tack.
Asså Olas framträdande var ju typ bara plågsamt men visst.
Jag tycker Salem är urgullig, och han var helt klart bäst om du
frågar mig!
 han e fin och äkta.
Men stackarn vad han borde ha nackspärr idag.

Ingen verkar ha gillat Kristin Meltzer, jag tycker hon är äkta
och jätte söt! Måns o den andra som jag itne ens vet vem
den är ska ju va så jävla bra. fyfan
det var mitt om det //pauline

kärlek


underbar dag med älsk!<3 tycker egentligen inte om sånna bilder utlagda
men jag kunnde inte låta bli..tihi
vi kolla Aristocats och lite så mysmys. Hoppas att inte Kevin skär av mig
halsen som han sa att han sku om jag inte kom och kolla på när han uppträder
idag..men det blur nog bra ^^
GRATTIS Nicole o övriga i laget, duktiga ni är!

//pauline

DM



dags för DM-final idag!
/nicole <3

efter längtad fredag

jo nu är den här, vet inte hur många facebookgrupper det finns om helgen.
Det gick inte att blogga igår! jag kom inte in :s..
Jajja var med underbar älsk igår. Sen dans, vi hade vikarie (:O) har aldig hänt för, det var roligt och nytt! Marielle tog hem min mobil igår.. den va i hennes ficka o hon gick, fatta JAG har överlevt utan min mobil sen 14.30 igår till 11.10 eller ja jag borde ju överleva de sista timmarna. Det har vart riktigt skönt, befriande typ, inte sitta o kolla och vara berädd på att få sms. Så om jag dissat så har jag inte det (liksom!)

Min kisse Sara sitter vid balkong dörren;
Mamma: vill du gå ut?
Sara: MNEEJ!!
Mamma: gud vad du är otrevlig.
Sara: mnä
Mamma: du kunde ju faktiskt ha sagt nej tack!

Jag tyckte iaf att det var jätte kul och satte oboyen i halsen (jag har börjat med frukost!)

//Pauline


ehjoo


Så ser jag ut enligt 8 pers i klassen! :D
målat med "fel hand" och utan att kolla på pappret..men ändå! 

så kan de gå

ibland går det inte bra för mig. Hos läkarn gick det bra, dom tappa mig på flera liter blod (nämen mkt). Men så på idrotten hade vi Yoga, det är kul! Fast lite för lugnt för min del.. men iaf så står vi o gör nå, så krånglar min armbåge, då senor osv snurrar till sig där inne och det gör fördjävla ont när de händer. Då märker jag verkligen hur mkt man behöver 2 händer! Jag kan inte skriva för jag kan inte hålla i pappret. Inte skära min mat. Inte klä på mig. Det känns inte bra, men vad har man mamma o Jonas till? xD

Asså mina bussolyckor..få se nu de senaste halv året:
# sprang in i en buss dörr
# dunkar i huvet i glas, och dom där stängerna (?)
# glider ofta av stolen i svängar
# sitter alltid framåtlutad och blir jätte yr när jag går av
# klivit av bussen och hamnat i en meter snö
# gått på fel buss, höll på hamna i happis
# halkat när jag ska gå av å satt mig i trappen

//Pauline

tjockis på havet

Nu sitter jag här och väntar på att få gå till vårdcentralen, får nog inte veta så mkt idag men lite prover kommer det väll ta. Fast jag ahr aldrig tur med läkare ingen läkare har kunnat diagnosera mig ever! Eller jo en.. Yelverton men han e ju typ bäst så. Och nu är det dags för ett nytt försök. Sku börja 9.45, men jag börjar 11.35 eftersom att jag inte hinner till engalskan/samarbetet. Tänkte ist ta en snabbis på stan innan. Jag går typ aldrig på stan längre :o asså det är jätte konstigt, men det blir typ en affär när jag väntar på bussen, och det är inte alls samma sak. Men kan tänka mig att det är vädret och michelin kläderna! Nu har det varit nog med vinter och snö, och jag välkomnar våren in i mitt liv enormt!

Jag måste bara berätta:
radion: Det ligger en tjock is på havet nu.
jag: Tjockis!?!?! ligger det en tjockis på havet? :O

Kan man banta en katt utan att svälta 3?

//Pauline




craaaazy

å självklart så ska de komma ännu mera snö. jag blir tokig på detta äckliga väder ! de är bara mysigt typ till jul, men de behövs inte nu längre.. ;)
Kan dessutom tillägga att jag ska ha med mej minst 5 ombyten med till skolan! Orka gå runt & vara dyngblöt så att de bara rinner om en ;o

men imorgon så är de nån vinterfirulftsdag, så vi ska åka pulka :'D haha snacka om att vi kommer ha kul! =D

 

matteprov på fredag "/
men helgen blir roligare! ;d , först pappa, sen på lördag är de DM-final för oss (vi vann alla matcherna) & efter de så åker jag becca, johanna & sandra till cornelia & sover där :) mys!


plugg sen färga håret ! :D
nnn


1 feb

24 år idag :D


        

*
så har jag klippt mej idag, & imorgon blir de färgning!
/Nicole.

lågor


Varje dag slocknar jätte många lågor en dag även din. Vissa blir släckta,
andra släcker den själv, vissa glöder tillsist kväver det sista syret.
Andra lever kvar tills det sista andetaget som ges.
Vi vet bara att allas lågor en dag kommer slockna.
det är säkert att ingen låga kan slockna utan att lämna någon i sorg och saknad.
jag glöder åt dig nu!

varför badar DU alltid med kläderna


det är iaf vad jag sysslar med för tillfället! Idag vare skola som vanligt då
hade matte första, sen sh, sen for jag till vårdcentralen, sen tbx te skolan
och hade dans, tur att vi hade dans, annars sku jag ha brytit ihop helt.
PÅMINNER om en halv timma och 25 dagar sitter jag på tååååååget!

//pauline


RSS 2.0